pavcostel Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 Buna treaba cu prietenul! La asigurari trebuie sa-ti faca poze inainte si dupa reparatie. In felul asta tu o sa stii ce anume trebuie sa fotografieze tipul (inspectorul). Au obiceiul sa uite sa pozeze tot... Si la fel, sa verifici si daca e scris pe foaia de constatare de la politie problema respectiva, altfel va fi prea tarziu, si vor incerca sa te puna sa o platesti tot tu la final...Concluzia: - treaba pute cu RCA... Si sunt enorm de multi dobitoci in ilibertate...Bafta!Costel Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2007 am facut azi cu telefonu ...am vb cu amicu asta a meu, si e vopsitor auto la unu din ateliarele arondate la asirom, asa ca pe luni va merge taica-mio la constatare si dupaia o sa ceara sa fie arondat la firma unde lucra asta. Am vb deja cu patronu de la service si a zis ca e ok :)Masina in fata blocului la mine ... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 hm .... cam nasoldaca nu tragea stalpul dupa el si podeaua + plafonul - treaba era mult mai simpla ... dar asa e mai greu de indreptat totnu a fost afectat lonjeronul din partea stanga ? Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2007 nu nu e afectat, plafonul e tras in jos din pacate :| dar podeaua e doar usor ridicata ... mi-a zis amicu asta a meu, ca daca o ducem la ei or sa vada ce pot sa faca, si s-ar putea sa salveze stalpul actual. Daca il taie si sudeaza altul nou nu va mai fi ca din fabrica si se recomanda sa se indrepte mai bine. Usile se schimba complet iar pragul trebuie si el schimbat ..... Am fost azi cu 80 ... 90km/ora si sa comportat bine, nu trage nici stanga nici dreapta:) macar atat, si bine ca nu a patit tata nimic :smt006 Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2007 Azi a fost tata la Asirom, unde sa pozat masina, iar constatarea s-a facut la service-ul unde il aveam pe prietenul ala. Paguba, incluzand piesele noi, vopsea, chit si manopera, a fost declarata la 1700 RON. Au trimis astia prin fax la Asirom, sa vada daca se aproba plafonu, iar intre timp au dat comanda de piese din magazin, si s-au apucat de treaba Va anunt daca sa aprobat tot plafonul sau nu :smt006 Link spre comentariu
pavcostel Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 :prayer: Baaafta!Costel Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 nu-i cam putin 17 milioane ? oricum bafta si sper sa se rezolve cat mai repede. :yawinkle: Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 tinand cont ca vopsitul unei usi este 3-4 mil...se mai adauga stalpul, plus manopera pentru indreptatul usilor, plus vopsire&lacuire...ajungi usor usor la 17 mil.Acum depinde de ce cunostinte ai la service...pot sa te sece si de mai multi bani, nu e asta problema :smt001 (de ex, pe mine, cojirea completa a masinii, rezolvarea ruginei si revopsirea ei ma costa ~40 de mil...) Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2007 la mine au pus piesele, adica 2 usi, un praf, un stalp, chit, vopsea, la 10 milioane, iar 7 milioane este manopera. pretul e calculat in cel mai corect mod de patronu de la service prietenu meu e sef la vopsitorie si din cauza asta a vb altfel patronu cu taica-mio. Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2007 Am vb acu cu tata, si zice ca l-au sunat de la service, si ii sa aprobat cam 1500 RON din 1700 :| .... oricum masina se face, si cica e posibil ca maine sa fie gata Link spre comentariu
one Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 sa va spun ce am patit eu - ca vinovat intr-o mica coliziune - neacordare de prioritate* permis suspendat 3 lunitsi eu am avut un accident ca urmare a neacordarii de prioritate --> permis suspendat 3 luni.Norocul meu ca nu a trebuit sa platesc nimic, aveam casco+rca. Link spre comentariu
q_acdc Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Am vb acu cu tata, si zice ca l-au sunat de la service, si ii sa aprobat cam 1500 RON din 1700 :| .... oricum masina se face, si cica e posibil ca maine sa fie gata Diferenta ?(din buzunarul cui) :smt005 Bafta! Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2007 pai din buzunaru nostru .... dupa care o sa-l sun pe norocosul care nu a auzit de semafoare :axe: Link spre comentariu
lulu07 Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 daca avea maxim 10 ani vechime ai faceai casco si te durea in basca. asa, nu cred ca iti permiti sa pierzi timpul prin tribunal :drinkers: Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2007 ehh acu sa fim seriosi ... pana la ajuns prin tribunale mai sunt si alte metode ;) nu s-ar fi ajuns pana acolo oricum ....Ca fapt divers, va spun ce mi-a povestit amicu asta ce lucra la service. Cica pt masinile bagate la facut pe polita obligatorie a vinovatului, nu e chiar asa cu se spune, si anume ca masina sta prin ateliare ....mult si bine.... e altfel situatia. Cei de la firma de asigurare constata defectul, il catalogheaza si ii stabileste plafonul, dupa care trimite masina la service, unde baietii se apuca de ea, respectiv comanda piese si incep sa o repare. In momentul in care masina e gata, posesorul vine, semneaza pt ea, ca totul sa remediat, totul e ok, dupa care cei de la service trimit foia semnata de tine, impreuna cu factura pt piese, manopera etc, la firma de asigurari, care constata ca s-au incadrat in plafon, si le vireaza bani ;) ... asadar, nu le convine sa te lungeasca, caci au bani bagati in masina, si de recuperat ii recupara in maxim 15 zile de cand au trimit factura si constatarea ta ca totul sa remediat :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum