viorel 81 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Buna seara sunt nou pe acest site si o sa incep cu o cerinta >>> as putea gasi pe la cineva un transformator chopper pentru un lcd philips 42pfl3605 transformatorul este pe sursa de 5v model sursa 715g3812-p02-h20 Va multumesc Edit moderator: Dacă citeai măcar în treacăt Regulamentul....am editat eu titlul. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 (editat) Buna seara sunt nou pe acest site si o sa incep cu o cerinta >>> as putea gasi pe la cineva un transformator chopper pentru un lcd philips 42pfl3605 transformatorul este pe sursa de 5v model sursa 715g3812-p02-h20 Va multumesc Edit moderator: Dacă citeai măcar în treacăt Regulamentul....am editat eu titlul. choperul are si el un cod,sigur se mai gaseste si in alte surse Editat Septembrie 11, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 ...Doar în un model de Sharp, echipat cu PSU și mainboard Philips și evident în PHILIPS. Codul cred că este 080TL42T916L PT-009601-3CIS.04 LITAI LSJ 1016 Dacă este cu TNY277, nici acesta nu a ”scăpat” Soluțiile ar fi trei , dacă nu găsiți traful : -dacă găsiți un bobinator ”bun” poate să vi-l rezolve, la noi la Cluj cunosc un bobinator care mi-a făcut trafuri și mai complicate - altă soluție ar fi un încărcător de telefon care să debiteze curentul necesar și trebuie adaptat acestei cerințe , se poate cu un pic de muncă - ar mai fi varianta altă sursă cu totul nu prea recomand O## sau OK####. Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum