Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led toshiba 22bl702b

Gaby1104

Postări Recomandate

Buna ziua !

D-nu Iuliantv ,am gasit pina la urma dump care merge si dupa ce am schimbat vreo 8 softuri care mi-au luat 3 sferturi din noapte pentru ca unele erau defecte si doar 3 bune am intimpinat problema cu selectorul de canale care 2 softuri vedeau lg. si nu gaseau niciun program iar unul sony care gaseste numai analogice si digitale nu. Am dat cautare pe mai multe tari (u.k ,germania,irlanda,....) dar nimic .Selectorul pare a fi de fabricatie grundig din cate am vazut . Analogicele se vad foarte bine ca sa dau vina pe selector . Daca aveti un soft bun probat , si la instalare daca nu are fisier de mboot nu se instaleaza nimic . Treaba este ca copii astia care se duc in anglia la munca aduc numai ciurucuri si mai am patru toshiba la reparat .Daca cu toate patesc la fel ma las de depanare :scarpin

Va multumesc . O zi placuta va doresc !!

Link spre comentariu

Va salut !

Tv rezolvat . :aplauze Am reusit sa gasesc un soft functional mb62 22 ful hd si totul pare OK. Singura problema care o mai are este cand ai dau off. licare ledul rosu verde vreo 30 de secunde pina ramane rosu , si programele hd au sunet dar scrie pe display lipsa imagine .Sa fie oare lipsa codecul necesar imaginii hd s-au nu am selectat tara potrivita cautarii ? Va multumesc pentru ajutor! :ewryt45w

Stima si toate cele bune !!

Editat de Gaby1104
Link spre comentariu

Va salut !

Tv rezolvat . :aplauze Am reusit sa gasesc un soft functional mb62 22 ful hd si totul pare OK. Singura problema care o mai are este cand ai dau off. licare ledul rosu verde vreo 30 de secunde pina ramane rosu , si programele hd au sunet dar scrie pe display lipsa imagine .Sa fie oare lipsa codecul necesar imaginii hd s-au nu am selectat tara potrivita cautarii ? Va multumesc pentru ajutor! :ewryt45w

Stima si toate cele bune !!

nu cred sa stie hd in dvb-c sau e devina softul,cat despre licarirea ledului este o setare in menu hotel (menu 7935) care se numeste nit update,daca e pe off nu ar trebui sa mai licare asa mult

Link spre comentariu

Eu cred ca tv-ul fiind ful hd trebuie sa vada hd in dvb-c dar aveti dreptate softul are lipsa ceva .Treaba este ca an testat zeci de softuri si numai asta a gasit canale digitale cu selector sony , celelalte nu gaseau decit analogice sa-u deloc . Daca aveti veun soft testat va rog sa mi-l trimiteti sa mai fac totusi niste teste ! Va multumesc !!

Stima !!

Link spre comentariu

stiu ca am avut un tv cu acest chassis (nu mai stiu ca hd sau full hd) si dupa resoftare,aveam doar analog,si-mi era ciuda ca era unul personal spre vanzare,dupa multe cautari am gasit soft sa stie dvb-c,dar iar o dadusem in bara nu vedea hd-urile,si dupa inca ceva chin am gasit si unul sa deschida hd-urile,dar bucuria nu a durat decat cca 20secunde in vizionare hd,deoarece cand era pe un post hd incepea imaginea sa se locheze sau sa se miste in reluare,asa ca am pus doar softul fara hd si tv-ul mergea normal,m-am gandit ca atat stie procesorul si e mai bine decat sa-l incing,asa a ramas si asa sa vandut,nu mai stiu ce tuner avea

daca vre-ti sa testati

http://www.filedropper.com/mb62-oriontunersony

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Nu merge softul la tv-ul meu . Se aprind ledurile dar pe display nu apare nimic . Tocmai am reparat unul cu diagonala de 19 sasiu 17mb60-4.1si vede hd-urile ; tot toshiba si e hd-ready . Dar cum ati zis si dumneavoastra tot e bine ca merge digital . Apropo , spi-ul a ramas cu dumpul de la Q80, nu am mai bagat pe cel de la 8006 odata ce a mers.Eu consider ca nu este asta problema .Si daca tot suntem la capitolul toshiba a-mi puteti spune va rog unde gasesc un selector samsung DTOS403LH122E sau ceva inlocuitor? Va multumesc mult pentru ajutor d-nu iuliantv si multa bafta !!

Stima !!

Editat de Gaby1104
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări