dany_cta Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 (editat) Am un filet interior pas 16G, distanta intre varfuri la interior 25.3mm. Pasul 16G ar corespunde la metric aprox 1.59, deci adancimea varfurilor ar fi cam 1.37mm deci putem sa estimam cam 28mm exteriorul (1 1/10 inch?? ) totusi are filet imperial deci e ceva pe acolo dar e pasul cam marunt pentru filetul respectiv. Nu am acces usor la piesa care se infileteaza in el, o sa fac un filet exterior de test pe o bucata ca sa testez. Problema este ca filetul nu este chiar curat, are varfurile cam uzate si nu stiu sigur daca e o idee buna sa fac filetul exact ca cel tocit, de asta incerc sa aflu cam ce ar putea sa fie, poate inainte sa fie tocite varfurile ar iesi alte valori. Eu doar incerc sa imi dau seama ce cota are la baza ca sa fac exact cota respectiva. Editat Septembrie 11, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
area51 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Inaltimea triunghiului este 1.37 mm daca unghiul filetului este 60 grade. Daca este 55 gr. atunci inaltimea triunghiului este de 1.53 mm. Cred ca in functie de aplicatie vei gasi filetul existent: https://mdmetric.com/thddata.htm#idx 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum