Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

valabilitatea numerelor temporare din Germania

Mircea Bartic

Postări Recomandate

are careva idee cat este perioada maxima de valabilitate a numerelor temporare eliberate cand cumperi o masina SH din germania?mi-a venit o idee :snakeman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

4

• andiy

1

• adi_0106

1

• q_acdc

1

Top autori în acest subiect

are careva idee cat este perioada maxima de valabilitate a numerelor temporare eliberate cand cumperi o masina SH din germania?mi-a venit o idee :snakeman:

S-o crezi tu. :smt003
Link spre comentariu

S-o crezi tu. :smt003
sa ne intelegem, ma refer la numerele de DE , alea cu valabilitate limitata, nu numere de Ro, sau altcevaam auzit ceva zvonuri ca ar putea fi valabile panala 6 luni si ca ar costa 600 de Euro cu tot cu echivalentul RCA-ului
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

gata, nu mai e de actualitatemi-am adus masina, mi-am inmatriculat-o (am platit si nenorocirea de taxa)acm sunt calm :yawinkle:

De ce nu ai cumparat de la Bulgari ?:yawinkle: (ieftin)
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

sunt valabile pana la data expirarii :weedman: dupa care nu mai sunt valabile :weedman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări