Mircea Bartic Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 are careva idee cat este perioada maxima de valabilitate a numerelor temporare eliberate cand cumperi o masina SH din germania?mi-a venit o idee :snakeman: Link spre comentariu
andiy Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 are careva idee cat este perioada maxima de valabilitate a numerelor temporare eliberate cand cumperi o masina SH din germania?mi-a venit o idee :snakeman:S-o crezi tu. :smt003 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 eu stiam ca sunt valabile cat vrei tu - atat timp cat masina ramane inmatriculata in germania si are toate taxele platite (acolo) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2007 are careva idee cat este perioada maxima de valabilitate a numerelor temporare eliberate cand cumperi o masina SH din germania?mi-a venit o idee :snakeman:S-o crezi tu. :smt003sa ne intelegem, ma refer la numerele de DE , alea cu valabilitate limitata, nu numere de Ro, sau altcevaam auzit ceva zvonuri ca ar putea fi valabile panala 6 luni si ca ar costa 600 de Euro cu tot cu echivalentul RCA-ului Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2007 gata, nu mai e de actualitatemi-am adus masina, mi-am inmatriculat-o (am platit si nenorocirea de taxa)acm sunt calm :yawinkle: Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 gata, nu mai e de actualitatemi-am adus masina, mi-am inmatriculat-o (am platit si nenorocirea de taxa)acm sunt calm :yawinkle: De ce nu ai cumparat de la Bulgari ?:yawinkle: (ieftin) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2007 pt ca masinile furate tind sa fie greu de inmatriculat :weedman: Link spre comentariu
Vizitator eusus Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 daca o masina are numere de germania si ramane inmatriculata acolo si cu toate taxele platite poate circula oricat in romania si oriunde in europa Link spre comentariu
dosa Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 are careva idee cat este perioada maxima de valabilitate a numerelor temporare eliberate cand cumperi o masina SH din germania?mi-a venit o idee :snakeman:sunt valabile pana la data expirarii :weedman: dupa care nu mai sunt valabile :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum