smg_1967 Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 am si eu un presostat al nasului meu cu placa electronica. As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva sa -mi spuna deocamdata ce valori au rezistenta R3 si Dioda zener DZ2, De asemenea daca stie cineva cu ce se poate inlocui ciecuiyul integrat din montajul din fotografie. Multumesc Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 (editat) Sanatate permanenta ! Mai bine posteaza (in scris) notatia de pe integrat sau fa-i o poza asa fel sa se vada clar codul. Ridica schema dupa cablaj , altfel nu ne putem da seama ce valori au cele doua componente. Editat Septembrie 10, 2017 de surubarila Link spre comentariu
smg_1967 Postat Septembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2017 (editat) integratul este H3173ND8-J. Schema e clasica din 220v o rezistenta inseriata cu un condensator de 1 microfarad apoi un 1n4007 condensator de filtraj si urmeaza o rezistenta inseriata cu un zener (R3 si DZ2) iar de pe zener ia tensiunea de alimentare a integratului. As vrea ajutor de la cineva care are ceva identic e o problema asa de amorul artei ca un presostat din asta e 117 lei nu e un capat de tara. n am gasit pe net informatii despre integrat, macar tensiunea de alimentare ca atunci aia e valoare DZ-ului. Multumesc pentru interes #surubarila Editat Septembrie 10, 2017 de smg_1967 Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Daca integratul nu e "dedicat" , atunci ar putea fi un operational dublu.Cum "citeste" presiunea , transforma informatia (de ex. milibari) in tensiune/curent variabile ? Link spre comentariu
v67 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 senzorul este cu esire in semnal unificat -0..10v sau 4...20 ma? Link spre comentariu
smg_1967 Postat Septembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Nu are un senzor de presiune. Are pe spate doua relee reed care cred ca sunt anclansate de magneti aflati in camera pe unde trece apa Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Nu se poate adapta un presostat normal ? Link spre comentariu
smg_1967 Postat Septembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Nu stiu, problema de rezolvat e numai asa de ambitie ca unul la fel costa 117 lei si ma gandeam ca altcineva s-a mai lovit de problema asta Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Montajul nu pare sa aiba mai mult de 20-25 de componente , eu as ridica schema dupa cablaj.Prin analogie cu ceva cunoscut ti-ai da seama ce IC e acolo.Mie nu mi se pare ieftin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum