Emil 1986 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Pe vremuri foloseam coperta de dosar. Mergi la un magain cu piese auto si cere o coala pentru garnituri. Eu am facut la scuter si la cilindru si la distributia de la roata spate din acea coperta si tot timpul cilindrul era umed si roata spate murdara de ulei!am cumparat un set garnituri de la tatal lor si nu mai am cil;indru umed si roata murdara! Link spre comentariu
dany_cta Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 (editat) Daca curge dupa garnitura de dosar, e problema cu suprafetele care nu calca bine una pe alta si garnitura de dosar e prea subtire. Eu mereu dau jos garniturile originale sau le arunc din cutie (cand vin la piese noi) si pun dosar cu silicon. Nu a curs niciodata la mine pe cand cele originale au curs, sunt prea tari de multe ori si chiar intarite in timp de cat au stat prin depozite. Dosarul nu este o improvizatie, e o imbunatatire. Singura problema la garnitura de dosar este ca nu este refolosibla, dar mereu cand demontez fac o noua garnitura, ia cateva minute, si stiu ca nu o sa curga niciodata. Editat Septembrie 11, 2017 de dany_cta 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum