Vizitator erwyn Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Sall. Difuzorul din aceasta poza este al meu si vreau sa va intreb daca pot sa scot ceva di el. Are si incinta de 35X30X60cm. Vreau sa va intreb daca e buna incinta pentru el. Difuzorul are diametrul de 24 de cm. Dativa parerile daca e bine si aproximativ cam cat scoate. Multumesc cu stima Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 fa niste poze din mai multe unghiuri, si mai clare pentru ca nu se vede mai nimic. ce firma e? nu scrie nimic pe el? Link spre comentariu
Vizitator erwyn Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 Numa aceste poze am reusit sa le fac . Nu scrie nimic pe el, are magnetu micut. Am doua la fel :smt003 Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 ce firma e? nu scrie nimic pe el?Va trebui sa faci o poza si la bobina difuzorului sa vedem ce scrie pe ea, eventual poate un nume de firma, niste dimensiunii la bobina difuzorului ar fi foarte utile etc.? Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Nu are rost sa te complici cu poze la bobina. Desfa difuzorul si uita-te ce scrie pe el. Apoi ii dai un search pe google sau daca ti-e lene pune seria aici ca poate o va face careva din lipsa de ocupatie.Degeaba faci o poza la bobina pt ca donpetru o sa iti spuna o valoare pe care o spune la toate difuzoarele cu marimea de la bobina egala cu ce ai tu, deci irelevant Link spre comentariu
Vizitator erwyn Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Nu scrie nimica pe ele de aceia vam intrebat. :smt003 Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Atunci daca nu scrie nimica pe el, poate stie careva modelul original de boxa ce contine difuzorul respectiv si iti va spune ceva detalii despre el. Altfel nu ai cum... doar pareri aparente Link spre comentariu
Vizitator erwyn Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Ok am inteles. MULTUMESC :partyman: Link spre comentariu
zal Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Imi pare cunoscut, cu diferenta ca al tau a fost vopsit. Daca o fi ce cred eu are 100W chinezesti. Erau acum citiva ani prin magazine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum