gica70 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ma gandeam si eu Romica, cum poti recomanda 0,5l, tu fiind din Vrancea! Link spre comentariu
elektronu85 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Alivenci si mamaliga din cartofi. Mamaliga de cartofi, un deliciu... da nu stiu cati cunosc si cati aprciaza asa bunatate!!! Maliga de cartofi calda si "casleac"!!! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Mamaliga cu cacat. Pofta mare!!!! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Mamaliga cu cacat. Ce ai ma Grigoras,ai baut prea mult sifon? Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Gusturile nu se discuta! Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 https://www.divahair.ro/culinar/aperitive/mamaliga_la_cuptor:_o_noua_modalitate_de_a_o_servi?utm_source=divahair&utm_medium=alteSubiecte&utm_campaign=from-article Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 17, 2024 Partajează Postat Decembrie 17, 2024 Ieri am macinat cateva kilograme de porumb dintr-un soi arhaic, acum doi ani am aflat ca in Vladeni, judetul Botosani, este un maniac care se ocupa cu conservarea si promovarea soiurilor arhaice, atat de legume cat si de cereale. Eu i-am dat seminte de morcov salbatic si doi litri de strasinica, el mi-a dat o galeata de graunte de porumb pt mamaliga si o galeata napi porcesti. Am mai primit si vreo 300 grame de feliute de mar uscate, astea urmeaza sa le rehidratez intr-un orez cu lapte. Asa arata faina: Cum spuneam este un soi autohton, vechi, faina fierbe greu, minimum jumatate de ora. Impropriu zis ca fierbe, caci fierbe doar in primele 10 minute, restul timpului se coace in ceaun. Eu am invartitla mamaliga vreo jumatate de ora, si cat a mai fiert inainte sa ma apuc de amestecat, a durat in total vreo 45 minute. Am cam exagerat dar am vrut sa fie bine. De aia mamaliga autentica are gust! Si are un gust atat de bun ca mamaliga era un aliment in sine, daca mai era si o farama de branza plus un ou cu doua-trei jumari alaturi, deja era praznic. Asa am insotit mamaliga, cu o tochitura facuta din carnea porcului taiat saptamana trecuta, branza de oi si trei feluri de muraturi: Observati va rog aburii mamaligii !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum