Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reţete cu mămăligă


Postări Recomandate

Celor care se mira de ce: cand ma satur de stroganoafe si cotlete minioane, o dau pe mamaliga.

 

Celor care se mira daca exista malai aici... n-aveti voi idee ce se gaseste aici. In nici o tara europeana (si le-am cam vizitat pe toate) nu gasesti atata varietate ca aici.

 

Daca nu fierbi bine malaiul, e ca si cum rozi la nisip. Mamaliga se face cu unt, 1 parte apa si 3 parti lapte.

 

Daca vrei sa mananci numai produse fabricate in Romania, nu-i bai, gasesti de la Eugenia pana la savarine. Din pacate, magazinele au importat si apucaturile romanesti...

 

Cateva idei bune au fost, multumesc.

 

Daca as stii cum sa fac pestele, ar fi desigur de dat oaspetele pe spate.

Link spre comentariu

Asta din poze evident e facut pe gratar...e bun si asa,dar sa vezi ce bun e facut pe jar in gura sobei.Stii care e cel mai greu lucru sa mananci asa ceva?Dupa ce prepari,trebuie sa-l lasi sa se racoreasca putin,nu trebuie mancat fierbinte,pt ca nu se simte sau se simte mai putin aroma branzei de oaie.Timpul asta trece cel mai greu,dar merita asteptarea.Pare simplu,dar in zilele noastre greu mai gasesti branza de oaie(fara amestec) si mai ales o gura de soba incinsa, cu jar.

Link spre comentariu

Daca vrei sa dai pe spate niste oaspeti, de regula occidentali, incepi in stil rustic cu un mizilic, pentru a starni pofta de mancare.

mizilic.jpg
antreu.jpg

Dupa aceea poti sa-i impresionezi cu traditionala mamaliguta in diferite combinatii, branza, smantana, ou fiert sau ochi, carnati, ciuperci sau spanac.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări