Mircea Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Hai sa va vad cum va impresionati voi oaspetii cu mancaruri cu mamaliga. Multumesc anticipat pentru orice sugestie detaliata cat sa fie reproductibila de orice electronist necalificat in bucatarie. Daca sunt si poze, cu atat mai bine. Link spre comentariu
Vizitator P3dro Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Pai faci mamaliga si le-o pui pe masa. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 @thunderer tu vrei sa impresionezi oaspetii cu mamaliga??? Ai facut-o de mamaliga din start! N-are nici o sansa mamaliga in fata unui Chateaubriand + un bordeaux Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Depinde mult de ce pui lângă acea mămăligă. Nu oricine e impresionat de reţete exotice, gen aripioare de rechin sau raţă cu portocale.....şi nu cred că nu e vreun vin bun care să nu meargă şi la mămăligă. De exemplu ar merge cu o tochitură de carne cu sos şi nişte brânză + smântână......asta a fost printre ultimele dăţi când am mâncat mămăligă, dar destul de recent. Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Puteti incerca un desert de la o reteta traditionala: http://www.imperialtransilvania.com/ro/citeste-stirea/argomenti/local-products-1/articolo/reteta-de-malai-dulce-un-desert-foarte-popular-in-transilvania.html http://www.click.ro/utile/retete/prajitura-cu-malai-si-portocale Sau: http://www.enjoy-dessert.com/2012/10/mamaliguta-in-straturi-la-cuptor-o-altfel-de-mamaliga.html Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Mamaliga-i una singura, difera doar cu ce iti place cu ce o mananci. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 De exemplu : pește...pește...mămăliga prăpădește. Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Mi-ati facut pofta..cu mamaliga voastra! Alta treaba n-aveti ...decat sa faceti pofta la oameni? Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 (editat) un fel de pe vremuri, cand erau oamenii mai amarati, pe la tara: felii de mamaliga rece cu gem de prune. asta era desertul de la bunica. nu stiu, poate varsta, poate foamea (dupa juma` de zi de alergatura pe coclauri), dar mi se parea nemaipomenit. scuze, nu era gem, era magiun!!! Editat Septembrie 9, 2017 de eugenbt Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 (editat) Multumim @thunderer pentru topic. Era cea mai importanta tema care ne lipsea aici in Romania Pai noi,... romanii......nu mancam mamaliga ....decat de doua ori pe zi.......seara cea calda ...iar cea. rece la pranz ....a doua zi. Nu stiu cum este la tine in diaspora. Gasesti malai, acolo prin strainataturi? Este malai instant sau din ala care trebuie sa fierbi la el o juma" de ora? Mamaliga fiarta o juma' de ora nu se compara cu nimic. Totusi care este legatura intre electronica si mamaliga? Editat Septembrie 9, 2017 de PINTI Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 lasa, ca nu mai sunt vremurile de demult nici la noi. mananci mamaliga atunci cand ti-e pofta sau cand ai uitat sa iei paine si ti-e lene sa cobori 4 etaje s-o cumperi de la colt. Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Maninci mamaliga cand ai diabet si esti restrictionat de la paine. Stima. Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Toamna, de Ziua Recoltei, merge pastrama de oaie cu mamaliga si o stacana de must. Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 un fel de pe vremuri, cand erau oamenii mai amarati, pe la tara: felii de mamaliga rece cu gem de prune. asta era desertul de la bunica. nu stiu, poate varsta, poate foamea (dupa juma` de zi de alergatura pe coclauri), dar mi se parea nemaipomenit. scuze, nu era gem, era magiun!!! Sanatate permanenta ! Ai stat vreodata in fata focului si a ceaunului in care fierbeau prunele ? Minunat.....O "reteta" de la bunica : in tuciul din care deserta mamaliga punea lapte proaspat , apoi cojeam peretii acestuia , mmm.....Batoanele de azi invelite in poleiala "cah" ! Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 (editat) Mamaliga +sarmale+ ardei iute. Optional smantana, Tochitura cu mamaliga + moare de varza cu boia de ardei iute Editat Septembrie 9, 2017 de daniels Link spre comentariu
Postări Recomandate