Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reţete cu mămăligă

Postări Recomandate

Depinde mult de ce pui lângă acea mămăligă. Nu oricine e impresionat de reţete exotice, gen aripioare de rechin sau raţă cu portocale.....şi nu cred că nu e vreun vin bun care să nu meargă şi la mămăligă.

De exemplu ar merge cu o tochitură de carne cu sos şi nişte brânză + smântână......asta a fost printre ultimele dăţi când am mâncat mămăligă, dar destul de recent.

Link spre comentariu

un fel de pe vremuri, cand erau oamenii mai amarati, pe la tara: felii de mamaliga rece cu gem de prune. asta era desertul de la bunica. nu stiu, poate varsta, poate foamea (dupa juma` de zi de alergatura pe coclauri), dar mi se parea nemaipomenit.

scuze, nu era gem, era magiun!!!

Editat de eugenbt
Link spre comentariu

Multumim @thunderer pentru topic.

Era cea mai importanta tema care ne lipsea aici in Romania

Pai noi,... romanii......nu mancam mamaliga ....decat de doua ori pe zi.......seara cea calda ...iar cea. rece la pranz ....a doua zi.

Nu stiu cum este la tine in diaspora.

Gasesti malai, acolo prin strainataturi? Este malai instant sau din ala care trebuie sa fierbi la el o juma" de ora?

Mamaliga fiarta o juma' de ora nu se compara cu nimic.

Totusi care este legatura intre electronica si mamaliga?

Editat de PINTI
Link spre comentariu

un fel de pe vremuri, cand erau oamenii mai amarati, pe la tara: felii de mamaliga rece cu gem de prune. asta era desertul de la bunica. nu stiu, poate varsta, poate foamea (dupa juma` de zi de alergatura pe coclauri), dar mi se parea nemaipomenit.

scuze, nu era gem, era magiun!!!

Sanatate permanenta ! Ai stat vreodata in fata focului si a ceaunului in care fierbeau prunele ? Minunat.....O "reteta" de la bunica : in tuciul din care deserta mamaliga punea lapte proaspat , apoi cojeam peretii acestuia , mmm.....Batoanele de azi invelite in poleiala "cah" !

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări