damian_sandel68 Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Buna ziua, Va rog, ajutati ma cu schema acestui led. Multumesc. Link spre comentariu
damian_sandel68 Postat Septembrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Rectific; tipul tv-ului este LCD si nu LED. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 (editat) led e gresit ,principiul e identic led lcd,tot un ecran lcd are,doar backlightul e diferit,deci lcd led tot un .....,si chassiul e total diferit, ltj320ap02-j este codul display,codul mainboard sursa sant de genul bn91.... bn94 ....etc,spuneti ce probleme aveti,ca poate va ajuta cineva,schema nu cred sa fie de mare ajutor,decat poate pe partea de sursa https://elektrotanya.com/samsung_ue32d4000_chassis_u57b.rar/download.html Editat Septembrie 9, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
damian_sandel68 Postat Septembrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Tensiunile sunt toate ok( 12v, 13v, 5v, 3,3v) On-Of normal. Ecranul nu se lumineaza, lampile nu se aprind decat doar daca nu mai alimentez mainbord-ul. Chiar si asa , ecranul ramane negru! La elektrotanya am gasit si eu asa ceva dar, nu ma ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum