alcon Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Pai doar pentru barbati ? Si femeile ce fac daca le trece ? Cred ca asa se intampla treaba. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Macar astea au refulare la canal,dar la celelalte nu se vede nimic...probabil erau in unghiul mort al aparatului foto,pt ca altfel,fac mai rau decat daca n-ar fi. Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 @Vali, stai sa vezi cum pute Parisul. Si ei au un fel de pisoare ca cele din Amsterdam, un pic mai inchise. In Paris cam orice gang, intrare acoperita in curtea inferioara sunt pisoarele locuitorilor. N-am simtit atata miros de urina in nici un oras pe unde am fost. Toaletele publice din garile romanesti, in anii 80-90, erau curate comparat cu multe toalete europene. Parisul, orasul romantic... https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2tTT7_uFKJ-WLd8kBxB3532Q1oUpeHwnQnc0GQvfSviU3178n Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 In Ghana nici in natura nu ai voie sa te pişi. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 O fi voie numai caca ... ca nu scrie nimic despre asa ceva ! ... Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Pisoarele alea din Amsterdam sunt de vis fata de dulapurile de plastic albastre de la noi, macar aia nu trebuie sa petreaca 2 minute in sauna imputita reprezentata de dulapurile noastre, sunt in aer liber...estetic sunt ridicole, insa, si limiteaza utilizarea la urinat. Nu e o cheltuiala prea mare sa se faca intr-un oras civilizat toalete de beton/zid semnalizate discret si care sa se incadreze in peisajul urban fara sa apara strident. Nu mai vorbim de oribilitatea de la noi, reprezentata de "butoaiele" galbene, verzi, albastre pentru materiale reciclabile-acestea strica incredibil aspectul unor bulevarde, piete, mai ales ca sunt rasturnate periodic de boschetari care cauta PET-uri si cutii de aluminiu. http://www.wowbiz.ro/ddccdsd_40204.html Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Chestia de care esti nemultumit,"butoaiele" tricolore, nu pot fi integrate mai bine in peisaj pt. ca unii nu stiu citi...! Daca ar fi intro culoare,se pot confunda daca nu stii carte...! Oricum,am observat si la mine in oras ca nu toata lumea le foloseste..! Marea problema este ca nu prea exista locuri de amplasare in cartierele comuniste,acum sunt pline de parcari/garaje..! Evident,cu reducerea spatiului verde care era printre blocuri ! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 La noi la ghena de gunoi, amplasata strategic intre blocuri, exista tomberoane pentru sticla, tomberoane oentru hartie, tomberoane pentru tot ce vrei. Din pacate, vine o singura masina care le aduna pe toate. Cam asta este cu colectarea selectiva a deseurilor. Din afara arata frumos... Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 La noi mai e mult pana departe. Masinile chiar daca ar fi specializate,tot degeaba ar fi,pt ca umbla trepadusii din ora in ora si aduna PET-uri si alte reciclabile,in asa fel incat chiar daca ar fi masini specializate,tot n-ar avea ce sa colecteze.Din punctul asta de vedere ii inteleg,la ce sa foloseasca masini dedicate,cand de fapt nu au ce aduna sortat. Eu de ex o vreme duceam plastic la tomberonul de plastice,si cand am vazut ca de fapt il sortez pt ca altii sa-l vanda gata sortat,il pun tot gramada,pt ca nu are rost sa ma strofoc cu sortatul gunoiului.Si probabil asa gandesc majoritatea.Ia sa puna paza la containere si sa disciplineze putin aceasta activitate,si atunci sa vezi ca apar si rezultatele. Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Pana la urma tot se recicleaza...selectiv ! Acei "trepadusi" fac ce ar trebui sa facem noi ! Evident,sumele rezultate sunt "salariul"(impozabil ??) pt. aceasta activitate pe care NU o mai facem noi ! Sau,te bate gandul sa le sortezi tu si cand se aduna cantitati mai mari...hop cu ele la centru ! Chestie de spatiu de depozitare,timp pt centru,combustibil etc...si nu-ti scoti...parleala ! La fel ca si in agricultura...trebuie sa infiintam o ..asociatie de mai multe blocuri,la case nu prea merge ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Moro,fii baiat destept,ca de restul ne-am cam saturat.Daca voiam sa le duc la centru,nu le mai duceam la gunoi,ca apoi sa le culeg.Eu spuneam ca sortarea gunoiului in acest moment,ajuta cat mortului ventuze,pt ca cei care se ocupa de colectare,de fapt nu se ocupa...asta-i tot,nu mai divaga.Am vazut sisteme de colectare care functioneaza in alte tari...populatia e ultima veriga,si cel mai usor de format/controlat,restul pana la materializarea reciclarii e putin mai dificil la noi,chiar de ar fi sa exportam gunoiul sortat,daca noi nu suntem in stare sa-l folosim in propriul interes. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Subscriu si confirm afirmatia lui yo9hrb. Toaletele publice de la noi ,cutiile ,sunt de fapt utilitati de santier importate pe nimic si redenumite toalete publice. La intrarea in parcul Crangasi ,langa iesirea de la metrou exista o toaleta publica. Referitor la cabinele de dus :sunt in alta lume ,la noi nu vor rezista nici 20 zile chiar si pazite. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Ori de cate ori vad automatizari si computerizari aplicate acolo unde nu trebuie sau acolo unde nu este nevoie (WC-uri electronizate, dusuri in cazul de fata, etc.), instantaneu imi amintesc de...: https://www.youtube.com/watch?v=n_1apYo6-Ow Link spre comentariu
Postări Recomandate