Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Zgomot in boxe !

spyry

Postări Recomandate

Salutare meseriasi.Nu stiu daca am postat unde tebuie dar sincer nu-mi dau seama unde sa postez deoarece defectul la care ma voi referi in continuare face parte si din IT si din Amplificatoare si din depanari audio video .De curand am pus in functie un amplificator Akai 2x70w pentru fica mea care vrea sa faca Karaoke ddupa muzica din laptop ,problema este ca fara incarcatorul de la laptop conectat sunetul este super curat iar in momentul in care cuplez incarcatorul se aude in boxe un fel de zgomot ceva de genul unor frcvente care se schimba in functie de imaginile dupa displayul laptopului .am crezut ca e din incarcator dar l-am inlocuit cu altul nou si face la fel ,mentionez ca la amplificator ;mixer ,microfon am cabluri si mufe de calitate cu ecranaj solid .Ce credeti ca pot sa fac sa scap de bruiajul asta deranjan tDaca iau semnal din telefonul mobil este perfect DAR VREAU SA IAU TOTUSI DIN LAPTOP.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spyry

1

• surubarila

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator P3dro

Faceti un alimentator liniar pentru laptop daca si cu impamantare in regula face figuri. E posibil sa gasiti un model SMPS cara sa nu va creeze probleme,probabil din generatiile mai vechi.

Editat de P3dro
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări