adam stefan Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 acest lcd se restarteaza placa de baza bn41-00813b-mp1.0 am acelasi model de placa dar de pe un lcd de 40 cu alt t-con am montat-o dar nuare imaginea ok stie cineva va rog ce sa modific fie in sm sau ce memorie multumesc o zi buna Link spre comentariu
vizicon Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Ai verificat Vcc panel sunt identic 12 v sau 5 v ,mufa lvds este montata în aceeași poziție ,trebuie făcut comparație intre placa originala și noua dacă au configurația de piese montate pe placa la fel (SDP64-IC2204) Memory schimbate iC1803 si IC 3208 ,dar cred ca și flash- u va fi necesar. Link spre comentariu
adam stefan Postat Septembrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Ai verificat Vcc panel sunt identic 12 v sau 5 v ,mufa lvds este montata în aceeași poziție ,trebuie făcut comparație intre placa originala și noua dacă au configurația de piese montate pe placa la fel (SDP64-IC2204) Memory schimbate iC1803 si IC 3208 ,dar cred ca și flash- u va fi necesar. multumesc mult s-a rezolvat prin schimbarea eprom ic1803 o zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum