cipriyan123 Postat Aprilie 18, 2018 Partajează Postat Aprilie 18, 2018 Exact aceeasi placa veti gasi si in modelele astea noi de MILLER(SI 160) si in modelele noi de la STEL. Aparatul este bun. La 650 lei e pomana...cu banii astia omul se ducea la ded...man si isi lua o petarda de STANLEY cu care nu se stie daca termina vreo lucrare. Si acel SAFRO de mai sus este o scula profi..... Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 18, 2018 Partajează Postat Aprilie 18, 2018 (editat) Ala nu era aparat de vandut...daca stiam ca are de gand sa-l vanda il cumparam eu....mai ales la acei bani! Din pacate n-a schitat nici un gest pe acest forum...precum ca ar vrea sa-l vanda dupa ce l-a reparat. Editat Aprilie 18, 2018 de mac01 Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 19, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Aici valentele celor doua invertoare Wolf 1600, si Presto 135 Plus : @mac01, vad ca esti dezamagit, insa l-am dat cu toata inima !, omula asta are un aparat de sudura bobinat cum se facea odata....si este sudor de meserie, acum vre-o 6 ani a venit la mine cu doua invertoare Awel-co....lucrase la cineva, si sa "capatat" cu ele. Nu am putut sa scot la vremea aia igbt-urile alea nenorocite, prinse pe placuta aia cupru/aluminu, sincer chiar nu vazusem aceasta technologie pana atunci....mi-a parut rau ca nu pot sa-i fiu de folos, in seara cand i-am dat invertorul, a zis ca inca le pastreaza. Si ca sa vedeti ca "Dumnezeu nu doarme !", am "gasit" dupa aceea doua technology 220HD defecte la pretul de 550 ron ambele !, dupa care am vandut imediat Presto 135 cu 550 de ron (neatins de letcon ) la cineva din Brasov, am luat cele doua invertoare, le-am reparat (aici am zis ca deschid un topic nou,cum si in ce fel...) am vandut unul cu 1300 de ron, inclusiv cabluri de sudura, transport asigurat de mine, si o garantie verbala de 3 luni de zile la un tip din Alexandria (Teleorman), omul se ocupa cu confectii metalice hale,remorci, chestii din astea. Eu am trimis coletul pe banii mei inainte, cu optiunea de verificare colet, si alte chestii....Ma suna ca ce i-am trimis pare in regula (13:30), si ca o sa-l probeze ca face o hala. La 17:30 ma suna ca a sudat numai cu electrod de 3,25 fara intrerupere, si nu a intrat in protectie, multumit omul...spune ca ar mai avea nevoie de inca unul pentru un amic, ceva de genul....insa pe celalalt am sa-l opresc pentru mine:Pe cuvantul meu !. P.S. Cablul ala de alimentare, a fost 10 metri lungime cu diametrul de 4 mm siliconic made in Germany, l-am taiat pe jumatate, si l-am impartiit la ambele invertoare. Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 22, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2018 L-am sunat m-ai devreme pe amicul meu Gheorghe, (cel caruia i-am vandut invertorul), si cu ocazia asta, tin sa va spun la toti cei care va sarbatoriti maine ziua numelui: Un sincer la multi ani, multa sanatate, fericire, si cat mai multe impliniri !!! Am sunat, felicitat, si l-am intrebat cum merge invertorul, mi-a zis incantat ca a sudat cu el bazic,inox, si culmea aluminiu ! A cumparat un electrod de 5 lei, si a sudat la cineva o fulie, la o masina de spalat, cei care repara stiu despre cei vorba.....aici i-am zis ca nu-l cred, si i-am propus un test video,cand o sa avem timp, si am sa pun aici rezultatele video. O sa fie ceva de genul:Wolf 1600P, si Technology 220HD sudura cu electrod de aluminiu !, ce spuneti, am sanse ? Link spre comentariu
spik Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Orice echipament in curent continuu poate suda cu electrozi inveliti din aluminiu. 3 Link spre comentariu
Vizitator Florian Simionescu_241286 Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste indicatii la acest aparat de sudura. Piesele din zona carbonizata e vorba de un tranzistor si o rezistenta cred. Cu stima Link spre comentariu
Jhn Postat Octombrie 26, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2018 (editat) Vedeti aici: Editat Octombrie 26, 2018 de Jhn Link spre comentariu
Buzatu Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 La 17.04.2018 la 8:15, Jhn a spus: Multumesc celor care a-ti urmarit acest topic ! Doresc sa va spun (pentru linistea oricui), ca pretul invertorului cerut de mine a fost de 650 de ron+cablurile de sudura+6 luni garantie , inca nu ma sunat propietarul....adica amicul meu ca are vre-o problema. Va salut dl.Andrei ! Am un Wurth MiniMax 160 și după o probă cu un electrod de 4 mm, am observat a doua zi ca nu îmi mai da amperajul dinainte și efectiv lipește electrozi, sfîrâie leșinat! Ma puteti ajuta ? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Octombrie 28, 2020 Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Puneti o poza cu invertorul. Wurth nu face invertoare de sudura, ei preiau de la alte firme. Într-un timp foloseau invertoare de la firma Elto, dar dacă puneti poze ne putem da seama. Link spre comentariu
Jhn Postat Octombrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Acum 10 ore, cipriyan123 a spus: Wurth nu face invertoare de sudura, ei preiau de la alte firme. Într-un timp foloseau invertoare de la firma Elto, dar dacă puneti poze ne putem da seama. Corect !, sau de la Fimer, exemplu Wurth Max Inverter 160, identic cu Fimer T207. Link spre comentariu
Buzatu Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 (editat) La 28.10.2020 la 17:57, Jhn a spus: Corect !, sau de la Fimer, exemplu Wurth Max Inverter 160, identic cu Fimer T207. http://imgur.com/gallery/hVyCT8f Editat Noiembrie 2, 2020 de validae Link spre comentariu
laur82 Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Buna ziua! Are cineva schema la acest invertor GCE Wolf 1600? Link spre comentariu
Jhn Postat Decembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2023 (editat) Salut, ce defect ai ? Nici eu nu am gasit schemă, însă e construit cu elemente discrete, și nu e așa de complicat de reparat. Editat Decembrie 30, 2023 de Jhn Link spre comentariu
laur82 Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Salutare! Cupleaza si decupleaza releul in continuu. Nu se vad piese arse,trazistori sunt buni. Link spre comentariu
Jhn Postat Decembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Ai verificat și diodele de după traful de putere ? Sigur ai un scurt undeva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum