QQme Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Ofer Philips PM 3234 2x10 Mhz memorie,2 sonde 500lei,event. neg. la fata locului. Link spre comentariu
adrian_c Postat Septembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Multumesc colegilor pentru oferte si discutiile despre fiecare in parte. Argumentele de la colegii cu experienta au valoare foarte mare pentru mine. Link spre comentariu
nationalistu Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 (editat) Trebuie sa iei in calcul ca un osciloscop pe tuburi e de preferat,sau macar la intrare sa aiba tuburi...dai in el ca surdul in toba...sunt sanse extrem de mici sa-l defectezi.Un osciloscop modern odata de ai reusit sa-l prajesti fie si partial...e costisitor de,depanat. Editat Septembrie 8, 2017 de nationalistu Link spre comentariu
elm Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Dar, dar apare "plăcerea" recondiționării, sigur are condensatoare electrolitice uscate, piese devalorizate (poate), etc. E foarte faină o jucărie de-asta, trebuie să ai timp și drag de ea, nu să fie măgarul de povară (cel puțin nu de la început) Link spre comentariu
ndor Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Dar, dar apare "plăcerea" recondiționării, sigur are condensatoare electrolitice uscate, piese devalorizate (poate), etc. Pe principiul asta poate foarte bine sa cumpere unul calcat de tramvai . O sa reconditioneze o viata la el ! 4 Link spre comentariu
dan_b11 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 De HAMEG ce parere aveti? Se gasesc pe la nemti(din ce am vazut pe net), modele de genul HM 203-6 sau hm203-7 sau HM 303-3 la preturi in jurul a 100 euro. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 HAMEG este marca ( a fost achizitionat ) a concernului ROHDE&SCHWARZ ... n - am auzit nimic de rau pana acum despre ei . Este germana ... intentionandu - se a fi divizia low - medium cost a concernului ROHDE , care numai ieftini nu sant ... Am vazut destule HAMEG - uri , niciunul defect . Asupra unui model anume , nu ma pot pronunta . Ca idee generala ... ar fi bine de cunoscut istoricul aparatului . Una e sa fi fost la vreun atelier de mentenanta , alta intr - un laborator de cercetare , sau la verificari la capat de banda in vreo fabrica , unde functioneaza 10 ore pe zi , si e butonat de sute de ori la comutatoare . Ma rog , si acela poate functiona in parametri , numai ca resursa de viata e mult micsorata ... Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Am multe aparate hameg printre care si 3 osciloscoape. Fara probleme. Merita cumparate. Link spre comentariu
dan_b11 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 (editat) Am ocazia sa cumpar un osciloscop portabil welleman K7105 nou la pretul de 250 lei fara sonda. Credeti ca merita avand in vedere specificatiile(din cate imi dau eu seama asta are latime de banda doar pana la 750kHz)? Sau mai astept si caut ceva Hameg prin DE pana in vreo 100 de euro. Nu ma grabesc sa imi iau un osciloscop, nici nu fac service ci doar mai repar ocazional pe la cunoscuti daca mai pica vreo sursa. Am facut in vara un oscilator la 1.7MHz si mi-ar fi prins bine asa ceva(si mai am si ceva surse de PC care asteapta). De atunci ma gandesc sa-mi iau un osciloscop. Multumesc Editat Octombrie 9, 2017 de dan_b11 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Cam mare pretul pentru numai 750kHz. Link spre comentariu
dan_b11 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Eu cam asa am inteles din specificatii. Va rog sa ma corectati daca gresesc(nu am lucrat niciodata cu un osciloscop deci ...) : Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Dupa mine este jucarie lasa-l in pace cumparat ceva care sa merite. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Ii cam de joaca. Nu poti face masuratori serioase cu el. Link spre comentariu
csu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 (editat) Probabil și acesta este mai serios: https://www.olx.ro/oferta/osciloscop-e0102-ID9qXfX.html și la 75RON nu e risc deloc sau dacă tot dorește Hameg: https://www.olx.ro/oferta/pret-redus-osciloscop-hameg-hm-103-stare-foarte-buna-tektronix-ID9nnpp.html#8bb818446a Editat Octombrie 9, 2017 de csu Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 (editat) Valabila oferta de la #6. Editat Octombrie 9, 2017 de PINTI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum