Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare Panel-uri Samsung moderne......

Vizitator

Postări Recomandate

Topicul este foarte interesant si e de apreciat dar dupa parerea mea nu are prea mult succes pentru ca nu multi din toti useri de pe forum se incumeta sa repare panouri lcd, adica sunt putini meseriasi adevati, personal il gasesc interesant si il citesc dar nu ma apuc sa repar un panou pentru ca nu sant in stare.

Stima si respect celor ca tine.

Link spre comentariu
Vizitator windsor

Am si eu probleme cu ecranul Samsung ,CY-GH040BGSV1H ,de la televizorul https://www.elforum.info/topic/128137-tv-samsung-led-model-ue40j5100awxbt/ ,la care am inteles ca ar fi posibila repararea.

Am inteles ca acele urechi se cheama drivere si ecranul meu are in partea de jos 8 urechi,iar pe stanga si dreapta cate 4 urechi.

Cum pot sa-l repar,va rog.

Editat de windsor
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Am si eu o intrebare in legatura cu un televizor SAMSUNG, UE65KS8002T as vrea sa stiu cum trebuie procedat ca sa desfac displayul pentru ca sticla este lipita pe rama din aluminiu si trebuie sa ajung la baretele de leduri care sint edge led deci sint dispuse pe latura de jos a ecranului oare trebuie sa dau sticla jos cu rama de aluminiu cu tot?Am si service manual, dar nu se vede cum este facut displayul in sensul asta.

15894018664377766309756149947905.jpg

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări