Vizitator Arnicom Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Am primit de la un vecin un redresor REDAC 625, in care a fost candva schimbat traful si diode.. si cam totul. In momentul primirii el functiona doar pe 12 V. Era in stare proasta cablajele si toate cele si m-am gandit sa le inlocuiesc. Dupa ce am facut acesta si am legat totul asa cum a fost inainte, in momentul cand il bag in priza imi bate siguranta. Mentionez ca dupa aceata faza am observat ca un fir de la asa numita "Lampa de control" s-a desprins. L-am lipit inapoi dar tot asa face. M-ar ajuta daca cineva poate identifica acest transformator. Pe de alta parte are ceva rol esential in functionare aceasta "lampa" ? Multumesc aniticipat!!! Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Sanatate permanenta ! Ai gresit ceva ca nu pot vedea pozele. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 https://www.elforum.info/topic/26644-construire-redresor-auto/page-18 Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 (editat) Cum adica iti bate siguranta? O arde? Si pozele nu se pot vedea! Editat Septembrie 7, 2017 de mac01 Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 (editat) Asta este "sofisticata" schemă a redresorului în cauză Adică a acestui gunoi Unde este complicația? După cum se vede pe schema, lampa indică când sare siguranța termică Editat Septembrie 7, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Siguranta aia despre care vorbeste o fi bimetalul? Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 (editat) Păi alta care? Și oricum la mizeriile alea, ori pocnește puntea redresoare, ori bimetalul. Cred ca mi-au trecut vreo 10 prin mâna în cursul anilor și toate au avut doar asta. Întâmplător sau nu, niciunul cu traful ars. Editat Septembrie 7, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum