Vizitator Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Dolares, bine ca nu te-a prins ala uscatul cu vana mare, ca ma ingrijorai tare dupa ce am vazut lincul pus de tine. Pe la voi nu se pot inchiria boxe ? Link spre comentariu
Vizitator sergio_20082008 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Sergiu, cand auzim si noi boxele astea? http://www.diyaudio.com/forums/planars-and-exotics/69450-diy-ribbon-speaker-110.html#post5138944 Scuze pentru raspunsul intarziat. Pot veni cu acele boxe si basii de 15 abia la anul (daca se mai organizeaza pe langa Piatra Neamt intalnirea) pentru ca pana atunci sa termin finisajele, filtrele si cablurile. Numai bine pana atunci poate vorbeste colegul Untold de spatiul ala de 150-200mp despre care a povestit la intalnire. Mai departe nu le duc din cauza transportului (trebuie duba) si din cauza fragilitatii membranelor (imi ia cam o saptamana sa fac membranele si bobinele ca la carte). Cu stima, Sergiu Ps: multumesc ca ai adus pickup-ul, cd-playerul si colectiile de vinil si cd-uri pe care le-ai pus la dispozitia noastra. Link spre comentariu
Vizitator sergio_20082008 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 (editat) La cel putin un metru mai exact..... Eu le-am pozitionat pt auditii, acum, la 70 cm de perete, pe muchia boxei de bas. Le dau foarte aproape de perete cand nu ascult deloc la ele (asa cum apar in poze) ca sa nu le iau inainte cand trec pe acolo... Am ceva reflexii ciudatele masurate in acest mod dar nu-i chiar atat de grav. De fapt mie imi trebuie o sufragerie mai mare.. dar pana la ceva mai mare o sa cumpar niste buretei fonici subtiri gen mocheta cu rame de tablou elegante pentru peretele din spate si niste coloane pe colturile camerei. Mai mult de atat nu se merita intr-un apartament zic eu. Editat Octombrie 9, 2017 de sergio_20082008 Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 (editat) Cornel: Eu m-am inteles intotdeauna cu tine, la intalnire am discutat prieteneste atat cu tine, cat si cu ceilalti participanti. Eu zic ca a fost o atmosfera buna, relaxanta si mai ales la pensiune dupa intalnire. Insa, iti dau dreptate: nu stiu ce a fost in capul meu cand am scris ce am scris pe Pentoda; sincer iti spun ca te apreciez si n-am avut de gand sa te jignesc in vreun fel sau sa ma port ca un mizerabil cu tine. De aceea, primeste, te rog, scuzele mele public, iar daca ne vom mai intalni vreodata, eu unul, nu te voi ocoli. Am vorbit cu @deneinvins, o sa primesti cd-urile si ce-ti mai datorez. Toate bune! L.E. Atasez si pozele de la intalnire pe care le-am facut eu, a trebuit doar sa le redimensionez, elforum nu le face asta automat si nu le accepta asa cum sunt. Editat Octombrie 9, 2017 de Untold 1 Link spre comentariu
Shambala Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 O face imgur. Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 (editat) Am facut-o eu. Si inca. N-au mers atasate vreo 10 poze....am sa fac o arhiva multipla a cate 1Mb fiecare. Am facut o arhiva multipla cu 7 parti ce contine toate pozele. Le descarcati pe toate, apoi dezarhivati doar part 1. (asta pentru cine n-a lucrat cu arhive multiple). Sa vedem daca merg atasate toate cele 7 parti ale arhivei. New folder.part1.rar New folder.part2.rar New folder.part3.rar New folder.part4.rar New folder.part5.rar New folder.part6.rar New folder.part7.rar Editat Octombrie 9, 2017 de Untold Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum