Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alta intalnire a pasionatilor de amplificatoare cu tuburi!

Untold

Postări Recomandate

Eu nu mai pot sa vin. Azi dupaamiaza mi s-a stricat masina (ceva la pompa de motorina sau la cea de injectie) si cica abia pe marti sau miercuri sunt sanse sa fie gata reparatia :26

Link spre comentariu

Eu nu mai pot sa vin. Azi dupaamiaza mi s-a stricat masina (ceva la pompa de motorina sau la cea de injectie) si cica abia pe marti sau miercuri sunt sanse sa fie gata reparatia :26

Pacat....n-ai niciun vecin, prieten, var care sa-ti imprumute masina? Nu-i un capat de lume un drum de 260 km dus intors...

Link spre comentariu

Sa fim seriosi, nu ma invart in cercuri cu atat de multi bani incat sa mi se imprumute o masina ca o patura.

As fi adus eu inca unul sau doi amici pasionati de lampi (dar care nu activeaza pe forum) insa acum nici ei nu mai au cum veni.

Imi pare rau, foarte rau.

Link spre comentariu
Vizitator sergio_20082008

Ma bucur foarte mult ca m-ati primit la intalnirea voastra.

Multumim tuturor ca ati venit.

Speram ca v-a placut la Bicaz.

Atasez cateva poze:

post-187340-0-85868200-1507481325_thumb.jpg

post-187340-0-94821100-1507481358_thumb.jpg

post-187340-0-99843700-1507482885_thumb.jpg

post-187340-0-79786300-1507482903_thumb.jpg

post-187340-0-11946300-1507482915_thumb.jpg

post-187340-0-38275700-1507483887_thumb.jpg

Editat de sergio_20082008
Link spre comentariu

Cu Hiraga ala de 40W (si 40kg) nu ai vreo poza?

Multumesc!

P.S. Pe celalalt forum sunt mai multe poze? Cine are cont acolo, nu face un copy-paste si aici? :limb:

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Nu ştiu cum să încep...

Totu-i la superlativ...

După adunare...

Eu-s ăla mic, îmbrăcat mai mult în negru, coechipier cu băieţeşul niţel mai 'nalt ca mine,

adică *george ilisoi* ambii din Suceava.,..

Dragi mi-aţi fost toţi...

Am ajuns oarecum mai târziu, poate cu două -trei ore mai devreme, era mult mai nimerit...

Bun a fost şi aşa... mi-am făcut o idee cu ceea ce s-a prezentat...

Aş fi avut mai multe pretenţii de la

- sala de audiţie

- ăla care transformă electricu' în audio sau, altfel spus, "boxele"...

Doamne... Dumnezeule... n-aş vrea să sună ca un reproş !!!

sau ca oricare alt sunet rău...

In puţinul timp petrecut împreună am savurat

o cantitate delicioasă de oameni îmboldiţi ( mânaţi, îndemnaţi...)

de aceeşi pasiune... şi dragi mi-aţi mai fost...

Eu cu George ne-am întors pe la baraj pe la Bicaz.

Ăsta-s eu... cam pe la baraj...

S-auzim numai de bine !!!

100_9007_a.jpg

Editat de dorian 70
Link spre comentariu
Vizitator sergio_20082008

Din pacate nu prea am facut poze, am fost atent la amplificatoarele colegilor. Poate mai posteaza cineva poze. Cu amplificatorul meu am doar o poza de la intalnire plus cateva din timpul constructiei si de acasa. Amplificatorul meu lucreaza in clasa A PP, are 38w pe 8ohmi si aprox 40 kg. Ne-a cocosat la transport... :rade:

Boxele mele Tento au sunat bine pe bas, bine pe inalte dar au dezamagit un pic la voci (parerea mea) comparativ cu competitia, dar am rezolvat azi problema dupa ce am schimbat vechii condensatori pio originali de 2uF ( erau uscati) pe care ii mutasem de pe inalte pe bass unde mi-au nenorocit mediile. Boxele unitra si cele negre au sunat foarte bine, dar cele negre, vintage au fost mai pe placul meu pe voci.

Ca si surse de semnal s-au adus: un laptop cu un dac mojo, un pickup siemens si unul dual si doua cd-playere. Personal mi-au placut cd-playerele si pickup-ul dual foarte mult (siemens-ul avea doza dereglata iar dacul avea ceva distorsiuni si nu stiu de ce, poate ne lamureste colegul nostru de ce).

Imi pare foarte rau pentru amplificatoarele colegilor care au avut probleme din cauza condensului (unul oscila pe un canal iar la celalalt amplificator s-a prajit pcb-ul).

Dintre amplificatoarele cu lampi mi-a placut foarte mult (mie personal) amplificatorul colegului cu dac-ul si amplificatorul "vova" cu pentode. Va rog sa va descrieti amplificatoarele pentru ca nu stiu ce lampi si ce configuratie ati folosit.

Concluzia mea este ca boxele noastre nu aveau in primul rand, SPL-ul necesar pentru amplificatoarele de la intalnire iar sala intr-adevar ca nu prea ne-a permis sa ne desfasuram dar a fost suficient cat sa-mi fac o idee..

Mi-a facut placere sa ma aflu alaturi de voi si sa ascult amplificatoarele voastre.

Cu stima,

Sergiu

post-187340-0-28619200-1507488458_thumb.jpg

post-187340-0-28015700-1507488796_thumb.jpg

post-187340-0-15283800-1507488816_thumb.jpg

post-187340-0-69122200-1507488841_thumb.jpg

Editat de sergio_20082008
Link spre comentariu

Sâmbăta viitoare voi ajunge și eu prin zona voastră .

Dacă se mai organizează o asemenea întâlnire sâmbăta viitoare , aș putea participa cu niște incinte DIY .

Desigur , nimic nu e sigur .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări