Untold Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Mai puteti sa va rezervati camere si la Sanlex: https://www.turistinfo.ro/bicaz/cazare-bicaz/pensiunea_sanlex-c46132.html#tarifecazare, are recenzii foarte bune si e mai aproape de Bicaz, cum am zis mai sus. De fapt e langa Bicaz, din centrul orasului faci doar 10 min pe jos. La Sanlex cred ca incapeti toti lejer, vedeti site-ul. In plus, e si mai ieftin decat la Adora. Editat Septembrie 15, 2017 de Untold Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Am vorbit la Sanlex, pensiunea poate caza 20 de persoane in toate camerele. Inchirierea intregii pensiuni costa 600 lei/noapte cu avans de 30% din suma in momentul rezervarii. Astept acum un raspuns, pensiunea e solicitata deja pentru week-end-ul 6-7 oct, insa solicitantul nu a virat avansul. Asa ca, s-ar putea sa avem noroc. Camerele sunt in toate variantele, cu pat dublu+un pat mai mic sau cu doua paturi separate. L.E. Am vorbit, solicitantul a renuntat la rezervare. Deci, pentru data de 7 octombrie, pensiunea este libera, o putem inchiria toata cu 600 lei/noapte. Acum trebuie sa intru pe site-ul pensiunii sa fac rezervarea online dupa care mi se va da un cont unde sa virez avansul de 30% din 600 lei. Acum: cum facem cu avansul? Imi trebuie un raspuns repejor, ca poate inchiria altcineva. Editat Septembrie 15, 2017 de Untold Link spre comentariu
cristi_908 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Am ajuns in tara aseara daca ma primiti s-ar putea sa vin si eu la intilnire asa ca poti rezerva pensiunea. Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Buna seara Stiu ca nu am activat pe acest domeniu al forumului, dar daca ma primiti, mi-ar face placere sa vin sa ascult creatiile dvs si sa va cunosc. La intalnirile din Bucuresti nu am reusit sa ajung in ultimii ani. Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Am mai spus si ma repet: sunteti bineveniti toti, in special cei cu realizari sau sfaturi deosebite prezentate pe forum. Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Multumesc. Din pacate nu prea am ce sa aduc, dar vad eu, poate gasesc ceva. Link spre comentariu
ALEKS Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Daca as mai fi avut ARITMA (6P14P single-ended, 6VA, distorsiuni 10% la putere maxima) in varianta originala pe care am construit-o si prezentat-o pe forum prin 2004-2005, as fi venit si eu bucuros. Nu mai retin cine a cumparat-o si imi pare rau ca am vandut-o. Bineinteles, pot face oricand alta dar realizarea respectiva era la nivel de amator, nu la nivelul la care as putea construi acum. Si tocmai acesta era farmecul. Auditii placute sa aveti! Editat Septembrie 15, 2017 de ALEKS Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2017 (editat) Multumesc. Din pacate nu prea am ce sa aduc, dar vad eu, poate gasesc ceva. Ar fi bune niste boxe, inca nu stim ce boxe o sa avem. @ALEKS: poti veni si cu manile-n buzunar, nu se supara nimeni! Si mai ales ca esti mai aproape... Editat Septembrie 16, 2017 de Untold Link spre comentariu
vivian Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 (editat) @ Shambala Daca nu este cu suparare si aveti posibilitatea (la transport ma refer) puteti aduce o pereche de boxe cu SPL peste 93dB ? Multumim. P.S. Ajung si eu in data de 6 oct undeva pe la ora 21 Ce surse de semnal avem???? Editat Septembrie 16, 2017 de vivian Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Sorry, nu am boxe cu SPL asa mare. Nici pe departe. Sa vad daca este dispus un amic sa vina si el si sa ia si boxele (niste FR-uri de 12"). De fapt am undeva niste boxe pro cu spl mare dar nu am cu ce sa le car (au aproape 1mc - sunt 2 sateliti si 2 basi). Nu incap toate 4 in masina mea mica. Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2017 @Vivian, probabil or sa fie ceva cd-playere, nici problema asta n-am discutat-o. Oricum o sa aduc si eu un laptop, sa aveti cu voi cd-uri sau stcik-uri cu muzica pentru auditie. Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Am facut rezervarea intregii pensiuni pentru data de 7 oct.In prinscreen se vede si contul pensiunii unde trebuie virat avansul de 180 lei. Link spre comentariu
deneinvins Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 (editat) Doua boxe Unitra 70W, reparate (suspensiile din burete, inlocuite) sint bune ? Editat Septembrie 17, 2017 de deneinvins Link spre comentariu
Vizitator P3dro Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Donez lampi si transformatoare pentru scopuri didactice. Link spre comentariu
ionroata Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Salut Daca reusesc sa ajung atunci (fac tot posibilul sa vin pentru o auditie) as vrea sa aduc o pereche de Philips 22rh456 pentru a vedea cum s-ar imperechea cu un amplif pe lampi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum