Vizitator viobio Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Lasa ca discutam despre asta cand ne-adunam la Bicaz. Despre asta nu pot discuta , nu vreau . Link spre comentariu
Vizitator sergio_20082008 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Salut, ceea ce am vrut sa spun este ca la tranzistori vin oameni cu puteri mult mai mari si consider ca amplificatorul meu nu are ce cauta acolo, de aceea am intrebat daca pot veni la voi la lampari. Nici nu mi-a trecut prin minte ca ar lua-o cineva ca pe o lauda. Atunci dati-mi voie sa reformulez: vin cu un amplificator in clasa a PP cu finali 2sta1695/2stc4468. Acum e mai bine? Sergiu Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 12, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Aceasta va fi o intalnire a lamparilor, dar, cum am zis, poti aduce amplificatorul tau. Poate la sfarsit il vom compara ca auditie cu unul cu tuburi. Si oricum, pentru sala unde se va tine intalnirea, un 10W ar fi arhisuficienti. Dar, cum zicea si Viobio, nu ne intalnim sa ne etalam puterile. Link spre comentariu
Vizitator sergio_20082008 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Ok. Pe 7 octombrie e si mai bine pentru mine si Eduard (am vorbit si cu el). Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Intalnirea va avea loc pe data de 7 octombrie 2017, la Bicaz. CIne mai vine? Link spre comentariu
vivian Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 OK. Cum ramane cu cazarea???? Gasiti o pensiune pentru toti sau ne cautam singuri cazare? Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 (editat) Pensiuni sunt cam 4-5 mai aproape, sigur ca va pot si eu rezerva camere, doar sa stiu exact cati sunteti. Mai este o pensiune pe malul lacului (Izvorul Muntelui) de la baraj, inca una tot acolo plutitoare (cine are probleme cu somnul, sigur va adormi usor leganat de valuri ). Celelalte pensiuni sunt asa, in ordinea apropierii de Bicaz: la 1,5 km de bicaz este Sanlex (70-80 lei/noapte), urmeaza Adora la 2Km de Bicaz (inspre Lacul rosu, care are si casute din lemn pentru cazare), nu stiu sigur pretul, trebuie intrebat. Apoi, tot inspre Lacul Rosu, cam la 10-12 Km de Bicaz este pensiunea Alexandra, pretul este cred 80 lei/noapte. La Alexandra si Adora se poate si manca. Ar mai fi pensiunea Crusitu, cum te duci inspre barajul de la Bicaz, la un moment dat faci stanga spre loc. Izvorul Muntelui. La pensiunea Crusitu, pe langa cazare, primesti din partea casei o palinca mica cu schinduf. Iar pe drumul DN15, Bicaz-Piatra Neamt, sunt foarte multe pensiuni, incepand cu Fortuna, cam la 10 Km de Bicaz inspre PN. Acuma, ramane sa va hotarati care si unde vreti si eu pot suna sa fac rezervare. Editat Septembrie 14, 2017 de Untold Link spre comentariu
byt Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 cred ca ar fi cel mai bine o pensiune pentru toti bogdan Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Atunci, facem asa: toti participantii sa-mi trimiteti mesaj privat in care sa-mi spuneti pentru cate zile sa va fac rezervarea. Ca poate unii vin de vineri si raman si sambata/duminica, iar unii poate vin sambata si pleaca tot sambata. Si cati sunteti, nu stiu cate camere pot avea pensiunile. Cel mai mare hotel este Adora: http://www.hoteladora.ro/cazare.html Au si casute din lemn cu doua sau 4 paturi, nu stiu sigur, dar vad ca nu-s trecute pe site-ul lor. Sun/sunati si vedem, la casute cred ca e si mai ieftin. Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Sa reactualizam lista pentru intalnirea lamparilor din 7 octombrie 2017: 1. Untold 2. Viobio 3. Zal 4. Dan Minciu 5. Dorian 70 6. Ionroata 7. Vivian 8. Deneinvins 9. Allexx1968(?) 10. Sergio_20082008 11. Eduard 12. Byt 13. Dumitrache_S 14. Alexppk Cine e hotarat si vine sigur si vrea sa vina de vineri, 6 oct, sa-mi zica la tel sau mp cate persoane si pentru cate nopti sa facem rezervare, am zis sa va cazati la Adora, avand cele mai multe locuri. Link spre comentariu
byt Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 buna seara doresc cazare pentru data de 06 si 07.10.2017 la garsonieră: 2 locuriTarif / garsonieră: 125 lei o seara placuta bogdan Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ok, sun maine sa rezerv. Link spre comentariu
kablu Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Untold, pe ce boxe vor suna aceste amplifuri care vor fi prezente la aceasta intalnire ? Din pacate eu nu pot veni dar iti doresc multa bafta cu intalnirea. Sper ca aceasta sa fie inceputul unei serii mai lungi! Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Pe mai multe, printre care si o pereche de VTP-uri diy. Multumesc. Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 buna seara doresc cazare pentru data de 06 si 07.10.2017 la garsonieră: 2 locuri Tarif / garsonieră: 125 lei o seara placuta bogdan Am facut rezervarea. O sa fii sunat pentru confirmare de la receptia Adora. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum