Yo4You Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Va salut!Am si eu nevoie de ceva documentatie sa o iau de la 0 spre drumul cel bun.Dupa cum spune si titlul doresc sa invat sa scriu progarmul ptr memorii PIC in ASM numai ca eu momentan nu stiu absolut nimica decat sa convertesc ASM in HEX si cam atat.Dau o bere virtuala la cine se ofera cu documentatie pe aici sau linkuri :drinkers: Va multumesc de intelegere! Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Poti incepe cu asta: http://www.mikroe.com/ro/product/books/PICbook/picbook.htm Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Dupa ce citesti ce e pe linkul de mai sus ia PDF-ul de PIC16F84A ca sa inveti instructiunile (care sint comune la majoritatea PIC-urilor) :yawinkle: E cam greu daca nu stii nimic despre ASM.Eu am facut ASM prima data pe HC-91, pe urma pe PC, si cind a fost sa invat la PIC mi s-a parut foarte simplu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum