paun nelu Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 am cumparat recent o camera video sony si am inteles la multi care deja au o asemenea camera ca-i problema cu acumulatoru .e posibil sa se poata incarca acumulatorul ei dintr-un altul mai mare pt. o autonomie mai mare ? Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 ce model de camera ti-ai luat costele ? Link spre comentariu
paun nelu Postat Iunie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2007 ce model de camera ti-ai luat costele ? :smt102 :smt119 :bere: Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 ce e , nu scrie modelul ? Link spre comentariu
kostel Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Tavi a cumparat-o pe a mea un SONY TRV-270 si e camera de filmat nu foto Link spre comentariu
kostel Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Eu mi-am luat un PANASONIC MD-10000,ca doar trecem la profesionisti.Anunta-ma cand iti cumperi SONY VX-2100 Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 nu ma pasioneaza camerele video , eu nu merg la nunti si oricum nu ma intrec cu tinebanuiesti de ce ? :smt044 :smt044 Link spre comentariu
kostel Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Sa fie oare raspunsul ca sunt mai bun sau mai bogat? :king: Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 nu prea :smt003 raspunsul este ca nu prezinti nici cel mai mic interes pentru mine eu nu ma intrec cu nimeni si nici macar nu imi pasa ce au altii dar daca ar fi sa ma intrec , nu as alege adversari sub nivelul meu pentru ca ar fi mai mult decat plictisitor sa o folosesti sanatos :supz: Link spre comentariu
kostel Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Exact cand ii citeam lui TAVI raspunsul aud un poc.Ies afara(firma mea este la parter) si cand colo ce sa vezi:o pasarica cu o SUPERNOVA mi-a lovit scumpetea de LOGAN.Acum pe cine sa dau vina:pe TAVI ca incita si nu am plecat sau pe pasarica(imi este si vecina,dar cam batrana) aia ca a fost neatenta? Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 exact ce spuneam , nu ma intrec cu victime sigure :smt042 :smt043 :smt044 :crazy: Link spre comentariu
paun nelu Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 acumulatori la aceste camere au o autonomie mica; ce este de facut la ele!? ... eu m-am gindit la un mic artificiu- cu un acumulator de 7A si un stabilizator facut la U de incarcare a acumulatorului cu infolitium , incovenientul ar fi ca este un pic incomod cu acumulatorul intr-o alta gentuta.mai aveti alte ideii? Link spre comentariu
Blind Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 Da1) ia-ti inca 1-2-3 acumulatori de rezerva si tine-i incarcati cu tine2) vinde-o si ia-ti alta, nu inainte de a citi mai multe review-uri pe net3) umple o remorca cu 6-8 baterii de masina si trage-o dupa tine, vei avea energie pt cateva saptamaniPersonal, as merge pe varianta a 2-a Link spre comentariu
paun nelu Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 mai am deja 2 ,ce fac cu atitea! am vazut intr-un pliant acumulatori cu autonomie de cinci ore si ceva dar nu spunea pretul...daca ar costa pina intr-un mil jumate merita luat daca-i mai mult [varianta 2] Link spre comentariu
one Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Cel mai simplu cred ca ar fi sa faci un incarcator care sa se alimenteze dintr-un acumulator extern. O baterie pentru camera video este destul de scumpa si cumpararea mai multor acumulatori nu stiu daca este o solutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum