elektronu85 Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 (editat) Stati sa instalez si eu team viewer ) Intre timp dati MP cu parola Editat Septembrie 6, 2017 de elektronu85 Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Constat ca toate jegoseniile astea se intampla mai mult in Chrome, nu stiu sa va explic de ce, dar, am simtit ca nu trebuie sa-mi instalez aceasta mizerie. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Pai e si normal Chrome e browserul de la google, e normal ca ei sa-si permita mai multe reclame pe browserul lor decat pe altele care le mai ingradesc cat de cat drepturile, la urma urmelor din aceste jegosenii isi castiga google-ul o groaza de bani printre altele... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Stati sa instalez si eu team viewer ) Intre timp dati MP cu parola Pai nici eu nu il am dar al instalez imediat numai sa-mi spuneti de care sa fie 9,11,asta in raport cu ce ati instalat dstra. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 https://www.teamviewer.com/en/download/windows/?pid=google.tv.teamviewer_phrase_sl2.s.ro&gclid=Cj0KCQjwub7NBRDJARIsAP7wlT-z-CANrq1FuQ8A8YAyyesG4bHZDzeTdMqwGW4Y29vNBlSrXacE5YkaAoK5EALw_wcB downloadati de aici si instalati basic instalation Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2017 https://www.teamviewer.com/en/download/windows/?pid=google.tv.teamviewer_phrase_sl2.s.ro&gclid=Cj0KCQjwub7NBRDJARIsAP7wlT-z-CANrq1FuQ8A8YAyyesG4bHZDzeTdMqwGW4Y29vNBlSrXacE5YkaAoK5EALw_wcB downloadati de aici si instalati basic instalation am descarcat si instalat programul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum