Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vaucere pentru biciclete noi

Postări Recomandate

Va salut coegi si buna dimineata,cum este cu treaba asta?este valabila numai pentru Bucuresti s-au si la nivel national,si ce conditi se impun,eu personal sunt interesat de o tricicleta pentru ca singurul meu mijloc de transport este bicicleta,bineinteles ca nu pun accent pe treaba aceasta cu vaucerul ca pana la urma am sa o cumpar dar din momentul de fata am alte prioritati legate de casa,inca mai am bani de bagat in ea,va multumesc.

Link spre comentariu

Numai pentru Bucuresti. Vrei bicicleta, vorbesti cu primarul :)

pana la primar imi iau eu o tricicleta.

In primavara,multe dintre ele le vei vedea prin ...targuri ! :) Ce credeti,rateaza miticii un asemenea chilipir?? Desigur,sunt oamenii de buna-credinta care chiar aveau nevoie de acest sprijin,mai ales cand e vorba de copii,dar,bineanteles exista si cei de rea-credinta... :95

pai asa este cand a fost inuntatie la 10km de mine au cazut case fara numar,lea dat statul materiale sa-si faca casa inclusiv mesteri gratis si tigani au vandut tot si tot la chirpici au ajuns,iar baieti destepti siau facut vile pe bani de nimic.

in schimb nu le lipseau ditamai caschetofonul cu muzica data la maximus(maneloaice)lazi de bere fara numar si ditamai gratarul plin cu mici. :rade:

treaba asta se intampla in 2006

deh,vorba aceea banii nemunciti cat ar fi de multi nu au valoare,dar cel ce trage pentru un banisor se uita si la un leu.

Link spre comentariu

Gogoasa electorala, sau, ma rog, preelectorala! De ea o sa beneficieze baietii destepti: "In primavara,multe dintre ele le vei vedea prin ...targuri !" Sau pe net!

Desigur ca acesta este scopul(alegerile...de orice fel),astfel ca pe masura ce se apropie alegerile,vor mai fi tot felul de.."promotii",vaucere...galeti de plastic...tigai ! :ras:

Link spre comentariu

Doar Bucuresti. Din pacate de acest ajutor vor beneficia mai ales cei care nu au nevoie de el, nu cei care chiar folosesc bicicleta.

Partea buna este ca aceasta subventie va ajuta la cresterea numarului de biciclete aflate la vanzare pe piata la mana a doua, si de pe urma acestui proces poate beneficia oricine. Sa ne mangaiem cu gandul ca 500 de lei nu acopera decat cam 1/4 din pretul unei biciclete acceptabile noi. Biciclete bune pentru naveta se pot gasi si la 2-300 de lei, asta a incetat sa mai fie o problema de cand am inceput sa aducem cu duba biciclete din toata Uniunea, in special Germania.

Partea pe care chiar nu o pricep e de ce multi navetisti irosesc banii pe o bicicleta chinezeasca de calitatea a 4a, cand pot gasi in apropiere o rabla net superioara din strainatate. Sigur, ele mai au nevoie de reglaje/reparatii cand le iei, da` mai bine investesti 100-200 de lei ca sa repari o bicicleta buna decat sa dai 600 de lei pe o epava noua.

Problema e ca oamenii se pacalesc singuri si-si cheltuiesc banii aiurea, nu ca nu ar exista biciclete accesibile chiar si pentru cei care nu au bani. Nu mai suntem in 1990 sa zici ca nu se gasesc !

Va dau un exemplu: eu folosesc pe bicicleta cauciucuri luate de la gunoi din Germania si cumparate cu 25 de lei perechea. Noi, ele costa cateva sute de lei. Rezista ani de zile chiar si dupa ce sunt aruncate pentru ca sunt de calitate(modelul schwalbe marathon plus). La ce calitate sa te astepti cand platesti suma asta pe toata bicicleta? Economia e buna, falsa economie insa nu e.

Editat de rochester21
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări