Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Genius Sw 5.1 5005

bobo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

3

• FLORIN IORDACHE

2

• misuraelectronic

1

• mac01

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

din cite cunosc eu , nu exista cod pentru el . se construieste de la zero ...

exista 3 tipuri de telecomenzi de genius pe piata din rsr ... cu 4 taste , cu 8 taste si cu 16 taste .

nici una din ele nu are cod in gbs ...

sa dea dumnezeu sa ma insel , dar nu cred ... :rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Am vorbit cu clientul si mai are telecomanda originala care a fost muscata de caine

Pai unde tane clientul acesta sistem Genius Sw 5.1 5005,il tane in cotetul cainelui de ia muscat telecomanda??? :rade:

Eu cred ca ii pune muzica la caine ca sa danseze pe lant ...

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Florin...cainii nu mai se tin in cotet in ziua de azi... dorm in pat cu stapanul.

Asta in cazul in care locuesti la bloc,si nici in cazul acesta daca nu-i dai voie,in cazul meu locuind la casa nu are voie sa intre in casa indiferent de rasa lui superioara(caine in casa esta egal cu:excremente,urina,purici,capusi,par,bacteri,si lista mai poare continua,ce za mai zic in cazul celor care au copii mici)scuze daca am fost off topik.

Link spre comentariu

Florin...cainii nu mai se tin in cotet in ziua de azi... dorm in pat cu stapanul.

Am si eu si un caine si vreo doua-trei pisici...dar ale mele stau afara,nu au voie sa intre in casa sub nici-o forma....

Mai ales ca am si un nepot care are probleme cu alergile lui de la parul de animale.

Aaaa,si plus de asta de aceia sant animale ca sa stea afara nu in casa...adica sa reziste si la temperaturi mai scazute...si la temperaturi mai ridicate.

Asta in cazul in care locuesti la bloc,si nici in cazul acesta daca nu-i dai voie,in cazul meu locuind la casa nu are voie sa intre in casa indiferent de rasa lui superioara(caine in casa esta egal cu:excremente,urina,purici,capusi,par,bacteri,si lista mai poare continua,ce za mai zic in cazul celor care au copii mici)scuze daca am fost off topik.

Exact ! Perfecta dreptate aveti domnule,Giorge tv !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Multumesc paul.

Astept sa imi soseasca telecomenzile cu senzorul ir si ma apuc de clonat telecomanda originala pe care am reparat o dar plasticul este facut praf.

Ps" referitor la animalele domestice aveti perfecta dreptate.

Editat de bobo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări