Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Licenta BIOS

morocanosul

Postări Recomandate

Am o problema la care nu stiu rezolvarea,pe un laptop Acer Aspire 5732ZG cu OS Wind.7 Ultimate nu pot autentifica Wind.(descarcat de pe net) folosind cheia produsului care l-am avut ! Nu a fost preinstalat dar am "reusit" sa-l virusez...mortal,astfel incat am facut o reinstalare cum am spus. Imi da erroare 0xC004F063 am inteles ca nu gaseste licenta BIOS...Cum pot sa o gasesc? La BIOS nu sa intervenit deloc . Cum vedeti rezolvarea? Asa cum este,merge f bine dar exista mici(nesemnificative) neajunsuri.. :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• modoran

2

• morocanosul

2

• Spitfire

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Windows 7 Ultimate Activation Error Code 0xc004f063 is usually caused by a corrupted registry entry.

Acel build de Windows pe care l-ati descarcat de pe net(de pe net, de unde? trebuia de la Microsoft de pe site) nu este compatibil cu o componenta hardware de pe sistemul Dvs. sau nu corespunde licentei de Win existente.

Link spre comentariu

Daca nu a fost preinstalat nu puteti avea licenta OEM, iar daca aveti licenta retail se poate activa fara probleme. Sigur nu a fost piratat si primul si acesta ? Si apoi si asta e pe versiuni, nu merge oricare si oricum descarcata de pe net, doar aia la care aveti licenta.

Link spre comentariu

Nu mai stiu de unde a fost descarcat,dar cel care a fost instalat avea ID de forma:00426-OEM-8992662-00006 si o cheie de produs,de aceea am incercat sa folosesc aceeasi cheie pt. cel descarcat de pe net...In ultima instanta am sa-l utilizez asa,oricum,la anul vreau sa cumpar un laptop nou...acesta este uzat moral ! :95 Si...cum gasesc versiunea pt. care am avut licenta? Nu sunt "as" in aceste probleme... :jytuiyu

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări