morocanosul Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Am o problema la care nu stiu rezolvarea,pe un laptop Acer Aspire 5732ZG cu OS Wind.7 Ultimate nu pot autentifica Wind.(descarcat de pe net) folosind cheia produsului care l-am avut ! Nu a fost preinstalat dar am "reusit" sa-l virusez...mortal,astfel incat am facut o reinstalare cum am spus. Imi da erroare 0xC004F063 am inteles ca nu gaseste licenta BIOS...Cum pot sa o gasesc? La BIOS nu sa intervenit deloc . Cum vedeti rezolvarea? Asa cum este,merge f bine dar exista mici(nesemnificative) neajunsuri.. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Windows 7 Ultimate Activation Error Code 0xc004f063 is usually caused by a corrupted registry entry. Acel build de Windows pe care l-ati descarcat de pe net(de pe net, de unde? trebuia de la Microsoft de pe site) nu este compatibil cu o componenta hardware de pe sistemul Dvs. sau nu corespunde licentei de Win existente. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Daca nu a fost preinstalat nu puteti avea licenta OEM, iar daca aveti licenta retail se poate activa fara probleme. Sigur nu a fost piratat si primul si acesta ? Si apoi si asta e pe versiuni, nu merge oricare si oricum descarcata de pe net, doar aia la care aveti licenta. Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2017 (editat) Nu mai stiu de unde a fost descarcat,dar cel care a fost instalat avea ID de forma:00426-OEM-8992662-00006 si o cheie de produs,de aceea am incercat sa folosesc aceeasi cheie pt. cel descarcat de pe net...In ultima instanta am sa-l utilizez asa,oricum,la anul vreau sa cumpar un laptop nou...acesta este uzat moral ! Si...cum gasesc versiunea pt. care am avut licenta? Nu sunt "as" in aceste probleme... Editat Septembrie 5, 2017 de morocanosul Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Cautati pe site la producator dupa SN aparat si veti gasi tot ce a fost pe acel sistem la vanzare ,inclusiv OS daca asa a fost vandut . Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Sai il activati cu loaderul lui daz si gata, 100% piratat si functional Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum