cristeama Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 va salut domnilor, daca stie cineva cu ce t-con functioneaza ecranul v260b1-l02 ?, stiu ca era un site care potrivea ecranul si t-conul dar l-am pierdut !, poate ma ajutati dvs. am gasit , functioneaza cu t-con seria : 40-v260b1-tcb2xg cam ciudat cu mufa lvds de 25 pini !, credeam ca merge fie cu : v260b1-c01 sau c03 care au la mufa 32pini . - problema mea este legata de ecranul v260b1-l01 imi apare o perdea striata de puncte peste imagine si devine imposibil de urmarit !, am schimbat t-con si nimic nou cred ca-i ecranul , dvs. ce ziceti ? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 ...defectul apare de la inceput, sau treptat ?, tensiunile pe T-con le-ati verificat ? Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 depinde cum se manifesta...de obicei aceste ecrane (chi-mei) sunt cam prajite...rugam si noi , poze, mai multe detalii de imagine etc...am reparat de curand un astfel de ecran, insa e cam complicat pentru un incepator... Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 poate fi si de pe main de la ram scaler , depinde cum arata imaginea " stricata " Link spre comentariu
cristeama Postat Septembrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2017 nu este din ram, am schimbat si la fel se vede ca o perdea suprapusa peste imagine, am schimbat si t-con dar fara efect, mai mult ca sigur este din mainboard tip. 17mb15e-7 ver.e7 ? Link spre comentariu
cristeama Postat Septembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2017 daca a reparat cineva acest tip de mainboard ce probleme par a fi tipice ? Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 ai schimbat ram-ul de pe main ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum