Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transsformator veioza

kata_tel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kata_tel

12

• surubarila

10

• mac01

4

• VEF

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Presupun ca ca consumul vine mai mult de la bec . N+am mai vazut asa ceva si magandeam sa nu fie si becul daca e cu led sau asa ceva alimentat prin transformator .

Si se alimenteaza radioul numai de la retea nu e si cu bateriii nu . Poate gasiti daca are stabilizator vro dioda zener sau vreun integrat stabilizator ca sa va faceti idee la cat se alimenta. Pentru radiou ar trebui sa aiba stabilizator

Editat de VEF
Link spre comentariu

Becul nu il avea pus. Am gasito in Belgia. Aia nu prea repara.are pt blec comanda prin mos-fet daca nu gresesc un integrat alb cu 6pini parca si un tranzistor. Ce bec sa-i pun?? Nu conteaza cred eu...ms

Are fire de alimentare separat la modulul acela de la 230v. Nu de la traf. Traful e pt radio.ceas

Link spre comentariu

Am inteles . V+ati uitat la stabilizatorul pentru ceas si restul daca gasiti reu+n integrat stabilizator sau o dioda zener ca sa sti exact la cat se alimenteaza . Sa stiti ce transformator ar trebui

Link spre comentariu

e pt blec comanda prin mos-fet daca nu gresesc un integrat alb cu 6pini parca si un tranzistor. Ce bec sa-i pun?? Nu conteaza cred eu...ms

Sanatate permanenta ! Ba conteaza , deoarece daca e cum cred eu si are dimm-er (reglarea intensitatii luminoase) trebuie bec normal cu filament.Desfa-o si pune poze cu electronica din ea.

Link spre comentariu

Nu m-am uitat inca ma uit maine si fac si poze. Ce am verificato acolo in afara daca se merita sa o car in tara. Are taste pentru reglarea intensitatii luminii...radio fm. Alarma .. Ceas luminat pe albastru.ms

Link spre comentariu

Eu zic ca e un traf cu 2 x 6v. Majoritatea radiourilor cu ceas (de acest gen) folosesc astfel de trafuri.

Sa vedem pozele , spune in #9 ca "ceasul (afisarea) e luminat in albastru" poate fi LCD cu backlight.Cele clasice la care cred ca te referi au digiti cu 7 segmente led rosu.

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări