dem3ntor Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 salut am un aspirator romanesc, modelul care se folosea si la varuit. credeti ca poate fi folosit la stropirea pomilor? bineinteles cu cateva modificari destul de simple, un bazin si un fir de perfuzie sau poate mai gros... Link spre comentariu
cipcirip Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Salut, nu cred ca vei avea suficienta presiune; pentru stropit culturi de legume, arbusti ar merge, dar pentru pomi peste 2.5-3m ma indoiesc...Am vazut atomizor cu 2 motoare ca de aspirator, industrial, care nu arunca mai mult de 3 m, in sus. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Poate fi folosit doar pentru distanţă mică, nu pulverizează mai departe de 50 cm. Dacă încerci să-i faci un atomizor mai îngust, pentru mărirea presiunii, vei forţa motorul şi îl vei arde rapid. Poate ai de gând să duci furtunul cu atomizorul printre crengi, ca să stropeşti mai bine, altfel nu văd cum.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum