catalin004 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Salutare....mi-a adus cineva o statie SONY la reparat, vintage, cu integrate finale din titlu, 2 bucati la nr...unul este prajit, unul nu stiu sigur, pentru ca are si traful ars....rog un echivalent pentru integratul de mai sus, sau daca are cineva, rog un site, sau orice altceva ajutator stima datasheetul il am Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 ha1370 sau upc1188h ... Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 da, dar nu se gaseste....cred ca bag modificare.... Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Se gaseste la 34 de lei upc-ul in Romania Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Se gaseste la 34 de lei upc-ul in Romania unde?rog mp cu firma/site Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 La Adelaida. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum