VEF Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Cum pot sa dezinstalez antivirusul avast am incercat cumn se face normal cu orice program dar nu merge imi da eroare . Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 https://www.avast.com/uninstall-utility Link spre comentariu
VEF Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Am reusit . Multumesc !Am folosit un program din alta parte . In orice caz am incercat dupa sa bag avg 2015 nu ma lasa vrea el sa bage o versiune mai noua eu nu vreau mai noua ca am xp sp 2 si de aia . Daca ii dau ceasul si data inapoi la 2015 merge oare Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Incercati sa instalati AVG fara conexiune la internet, poate merge... Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Nu merge nimic fara conexiune la internet, mai toate programele au inceput sa se descarce singure de pe internet chiar in timpul instalrii, foarte putine programe mai permit instalare offline. Link spre comentariu
Vizitator Viorel Dascalu Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Instaleaza Revosetup si sigur ai sa poti dezinstala programul. Link spre comentariu
VEF Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) Mi+a iesit pana la urma . I+am dat data inapoi la 2013 ca am bagat avg 2013 internetul adica cablu nu l+am scos . Si cum s+a terminat setupul nu i+am dat finish am pus data la loc la 2017 si dupa ce i+am dat finish si+a facut update urile . Editat Septembrie 4, 2017 de VEF 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum