Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Seibo KS2102S chassis PX20045

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

12

• adydep

5

• cristronic

2

• tehtronics

2

Top autori în acest subiect

Incearca cu MFY1491 sau poz.23 Canton.

Da multumesc , dar MFY nu am pe dotare si pentru a mari un pic pe verticala nu cred ca merita efortul sa cumpar telecomanda de la canton , eu am multe pe stoc dar tel. aia imi lipseste din pacate dar ma intreb ori va merge ori nu asa ca il dau inapoi clientului sau ii spun sa aduca telecomanda si am rezolvat problema , eu vroiam sa stiu ce tel. merge ca am citeva doar sai fac reglajul si atit , va multumesc la toti pentru implicare , si daca stie cineva ce tel. merge la acest sasiu ii multumesc pina il predau clientului ca tel. am destule dar nu am timp sa le incerc pe toate ca dureaza mai mult de o zi si nu am timp

Link spre comentariu

Astazi mia adus clientul telecomanda originala si functioneaza dar partial , cu un mic efort am clonato cu salvare de date pentru Longer , mai jos este fisierul ir poate mai are cineva nevoie , acum ce rugaminte as mai avea la Dumv. cum se intra in service ca am incercat cu meniu 6483 si cu volum la minium si tot nu intra stie cineva o alta secventa de intrat in service , va multumesc

Seibo KS2102S chassis PX20045.txt

Link spre comentariu

Aceasta este telecomanda originala , stie cineva ce model de tel. este? sau unde o gasesc ca clientul este batrin si este invatat cu telc. originala va multumesc

2017-09-12-940.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări