Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orion T 32 D-LED Schema

Vizitator riplu

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am primit la reparat un tv Orion Model: T-32 D-LED. Sursa defecta dupa o furtuna. Am gasit 2 diode din primar defecte, le-am schimbat (toate 4). Banuiesc defect mai departe c.i. de comanda (pe el scrie JP 35). As avea nevoie de o schema, nu identific circuitul integrat.

Sursa este un ER961s. v1.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

1

• modoran

1

• adydep

1

• orgasmo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Era aici pe forum intr-un topic, un link pus de un coleg parca BUGHIU(nu sint sigur....) catre un site rusesc, unde era un tabel de identificare a controlerului PWM dupa pinul de alimentare, pinul de masa, pinul de iesire OUT.....etc, am rascolit putin forumul dar nu am dat de acel topic....fraier am fost ca nu am pus un Bookmark(semn de carte).......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator riplu

Buna ziua,

Am cumparat un ld7535bl. Astazi l-am montat si sursa tot nu vrea.

Cu driverul vechi, pe pinul 5 (alimentare +) nu aveam tensiune. Dupa ce am scos din circuit integratul a aparut tensiune de 14V. Cu noul integrat am tensiune. Nu am cum sa verific daca oscileaza.

Aveti alte idei? Sa nu fie compatibil ld7535bl?

Are rost sa mai incerc sau cumpar o sursa noua?

IMAG0458.jpg

Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Nu sunt foarte multe componente in jurul lui , ce-i drept un pic mai greu de verificat dar nu imposibil.Asigura-te ca toate sun OK.Nu uita opto , rez. din sursa MOS-ului...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări