Radiotelegrafist Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Va salut colegi,va rog sa-mi dati si mie un linck cu un driver bun pentru pc-uri,in general cand instalam la un pc driverul pentru internet al foloseam pe acestahttps://3dp_net.en.softonic.com/dar acum am instalat la un pc win. nu mai vrea sa se instaleze,cu alte cuvinte ami da eroare,va multumesc anticipat si va doresc o frumoasa zi in continuare. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 (editat) www.ma-config.com se instaleaza utilitarul pt versiunea de windows 32 bit sau 64bit scaneaza automat si afiseaza toate driverele. Editat Septembrie 3, 2017 de stefan94stefan Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Pai da dar daca placa de retea nu este instalata nu pot sa intru de pe acel pc pe internet,deci care ar fi solutia? Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Eu instalez offline aida64, caut driverul folosind alt pc si il transfer pe calculatorul cu problema Link spre comentariu
Vizitator Viorel Dascalu Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Descarca si instaleaza Driver_booster_setup si acesta i-ti va gasii automat toate drivere-le dar trebuie sa ai o conexiune la Net. Eu folosesc un mini WIFI pe usb si apoi actualizez toate drivere-le. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Eu instalez offline aida64, caut driverul folosind alt pc si il transfer pe calculatorul cu problema OK,multumesc,o sa incerc si procedura aceasta Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Eu instalez offline aida64, caut driverul folosind alt pc si il transfer pe calculatorul cu problema Am descarcat acest program l-am pus pe un stick usb si de pe stick in calculatorul cu pricina,problema este ca la instalare dupa cava pasi urmati imi cere (Please enter your product key::stiti cumva care este cheia de acces pentru continuarea procesului de instalare?va multumesc anticipat pentru eventualele idei. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Nu e nevoie de serial pentru functionarea in modul trial. Cheia de acces o ai dupa cumpararea programului, dar repet, nu e nevoie de ea Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Nu e nevoie de serial pentru functionarea in modul trial. Cheia de acces o ai dupa cumpararea programului, dar repet, nu e nevoie de ea am scanat cu acest program dar tot nu mi sa instalat driverul pentru internet. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Ce placa de retea iti zice ca ai sau ce placa de baza ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Placa de retea este pe placa de baza,seria placi de baza inca nu am cautato,o sa o caut chiar acum. Nu gasesc seria placi de baza insa pot sa spun ca este un calculator vechi fara culer pe procesor,dar functioneaza foarte bine,are cam 15ani Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Când cauți după modelul plăcii de bază, vei găsi de obicei toate driverele la pachet, după tipul sistemului de operare. Prima dată trebuia să cauți modelul plăcii de bază, după el vei găsi tot ce ai nevoie... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Pai nu scrie nimic pe placa,este un calculator vechi.(FUJITZU SIEMENS) am sa fac 2-3 poze cu placa. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Atunci spune modelul complet al unității, adică Fujitsu-Siemens Amilo de exemplu..... Uite site-ul unde vei găsi sistemul tău și driverele necesare lui:https://support.ts.fujitsu.com/IndexDownload.asp?lng=&SoftwareGUID= Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Model:M12W-D1521 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum