lukeme Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) Da, daca se taie finantarea, se rezolva multe probleme. Solutia se va aplica si monarhiilor si "democratiilor" din Golf, finantatoare ale miscarilor fundamentaliste si teroriste musulmane... Editat Septembrie 4, 2017 de lukeme Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Numai monarhiile si democratiile din Golf finanteaza miscarile fundamentaliste si teroriste musulmane? Ce ai face daca ai afla ca democratiile occidentale, consolidate, crstine si civilizate finanteaza la greu aceste miscari? Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) Da? Si cum procedeaza? OK, acum am aflat, dar cum? Editat Septembrie 4, 2017 de lukeme Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Logic ar fi asa pentru a perpetua situatia actuala. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 ............ Ce ai face daca ai afla ca democratiile occidentale, consolidate, crstine si civilizate finanteaza la greu aceste miscari? Eu as zice ca aceste miscari sunt finantate de alte "entitati", prin intermediul (si bagand la inaintare) democratiile crestine consolidate. In fine, pareri si pareri ... Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Nu m-ar mai mira sa apara cineva care sa afirme ca sionistii finanteaza prin intermediari acele miscari. Nu de alta, dar sa nu ramana fara "inamici" de combatut... Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Nu,fund(amentalistii) si democratia "originala" de la noi sunt finantate de...Soros ! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Daca am stii si noi sa folosim energia atomica (nu la bombe sau altceva) poate am trece si noi de nivelul motorului cu aburi atomic Atunci ar fi altceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate