marius75 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Nu cred ca ii intereseaza neaparat bogatiile subsolului unei tari anume, cat mai degraba iminenta unui atac pe sol american. Dupa aia, daca e ceva de praduit e bine, daca nu, sunt alte zone de unde se extrage direct in bani. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) Militarii din Irak ... ma rog , o unitate ( minim regiment ) s - au predat la o drona ... evenimentul poate fi gasit cu o minima cautare . . Altfel , USA n - are treaba cu N.K . N - a avut zeci de ani . Dar nu cred ca poate fi santajata cu arma nucleara ... Nu fac acest lucru case mai mari ... In N .K . sant minereuri rare ... in cantitati industriale . O dovada simpla e insasi programul lor strategic . Arma nucleara plus vectorul purtator . Toate cele necesare , din spatele casei . Metale rare pentru camerele de ardere de la rachetele balistice , grafit pentru carme , titan , material radioactiv ... nu in cele din urma cel mai bun minereu de fier , fara sulf etc . De - aia China da porumb , cartofi si orez ... nu pe scrierile dinastiei Kim . De - alea au si ei , cred ca mai au caverne subterane cu Carticica Rosie . In fine , in urma razboiului ( cum o fi el ... ) va urma reunificarea Coreei . In 2 ani ... se va dubla numarul de samsung , daewoo si alte gadgeturi , pe o piata deja saturata . Pe cheltuieli mici , aia din nord muncesc pe orez ... Totul pana la "malai " , China n - are nevoie de zburdalniciile imprevizibile ale celui de - al treilea domnitor coreean . Doar tampon la granita , si in pauperitate vesnica ... Numai ca acest status quo se apropie de final , oricare ar fi el . Editat Septembrie 4, 2017 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Sa nu uitam de generalul Dudaev, care a fost kilarit in buncarul lui, printr-o lovitura bine plasata, (racheta a intrat prin sistemul de ventilatie, dirijata prin LASER). Nu stiu, pe masura ce trece vremea, am vaga impresie ca a fost o poveste usor romantata, atat in privinta lui Dudaev cat si a lui bin Laden. Calitatea imaginilor oferite de drone nu este c-an filme cand se vede ce marca de tigari fumeaza unul sau i se poate citi pe buze ceea ce spune Nu prea cred nici in precizia de microni a rachetelor, da, cad foarte aproape de obiectivul vizat si-l distruge, dar nu intra pe gaura cheii. Am vazut pe Discovery. Totul este in mod logic, firesc, de inteles si chiar de bun simt in aceasta materie, propaganda. Cate minciuni frumos ambalate in adevaruri alternative de necontestat ne dau astia cu lingurita... Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) Dudaev a murit in timp ce vorbea la telefonul prin satelit ... , usor de localizat . Pentru cine are acces la reteaua de sateliti . A se vedea actionariatul retelei IRIDIUM . Mijloacele materiale au venit din Occident , se cam stie de unde . O operatiune speciala , convenabila pentru toti ... cu factura mare , platita anticipat de cei interesati . O bomba ghidata de o tona n - are nevoie sa intre pe gaura cheii , nici racheta ghidata pe fascicolul telefonului prin satelit Nici macar pe usa ... Suflul exploziei sparge timpanele ( de tot ) , si rupe plamanii ... suprapesiunea e prea mare . Cam ca in turela tancului , lovit de oarece , face o gaura cat un dovlecel de groasa ... si in interior totul se face terci ! Editat Septembrie 4, 2017 de gauss Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Care e oare marea putere care le-a oferit schizofrenicilor tehnologia rachetelor balistice si a armelor nucleare, iar acum indemna la echilibru, moderatie si calm? Nu s-ar putea spune ca a pus paie peste foc? Unii zic ca incepe cu R... Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Francezii au oferit datele de telemetrie ... Dudaev nu a avut nicio șansă împotriva unei rachete antiradiatie , asemenea rachete sunt făcute sa distrugă adăposturi radar . Link spre comentariu
NICA Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Care e oare marea putere care le-a oferit schizofrenicilor tehnologia rachetelor balistice si a armelor nucleare, iar acum indemna la echilibru, moderatie si calm? Nu s-ar putea spune ca a pus paie peste foc? Unii zic ca incepe cu R... Stiu eu :Ruwanda ! Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Asta este problema cu NK, de unde suportul tehnologic necesar fabricarii de boambe pe banda rulanta, cand noi le-am construit, cred, prima fabrica de televizoare in anii 70-80? Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) Din "Volta Superioara inarmata cu arme nucleare" cum o numea H. Kissinger in anii 70' pe predecesoarea R. ... Editat Septembrie 4, 2017 de lukeme Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) Raul a fost facut . Vanzoleala asta are si o alta miza ... functie de ce se intampla , si alti detinatori de armament nuclear , din linia a II - a , vor incepe sa aiba idei si idealuri de marire , plus ca altii vor incepe sa stringa la tescherea bani pentru ceva artificii , d - alea cu bip - bip . Ori , asa ceva nu e admisibil . Insusi China si Rusia ar putea fi subiectul unor injuraturi de la vecini ( mai ) mici , dar vocali . India , Pakistanul , etc . ... sant numai ochi si urechi . Odata scapata maimuta din tarc , cine stie ce nazdravanii va fi tentata sa faca . Si pana o bagi la loc si o linistesti ... Editat Septembrie 4, 2017 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Asta este problema cu NK, de unde suportul tehnologic necesar fabricarii de boambe pe banda rulanta, cand noi le-am construit, cred, prima fabrica de televizoare in anii 70-80?Rușii nu sunt în stare să producă aparate electrocasnice de calitate , autoturisme de calitate dar au produs nave spațiale care au ajuns pe Venus ...Nu e o regula , contează prioritățile de moment . Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) De - acolo li s - a si tras . Inainte de '90 , 60 % din PIB era pentru sectorul militar si conexe ... a urmat prabusirea . Nici astazi nu stau foarte bine , dl . Putin a mai inchis robinetul : https://www.nextbigfuture.com/2017/03/russia-cuts-military-budget-25-from-65.html Editat Septembrie 4, 2017 de gauss Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Ma intreb si eu,ce s-ar fi putut intampla ACUM cand multi au armament atomic daca nu era "experimentul" Hirosima si Nagasaki ? Kim,Putin & ,toti cei dornici de a domina planeta ar fi declansat WW 3,"sa vedem cum o fi...",care/care si uite asa se termina cu omenirea... incepea o noua era,gandaci cu mutatii genetice,tot felul de fiinte cum vezi prin filmele horror...! Ce acum este SF,in curand ar putea deveni...realitate ! Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Daca nu ar avea exporturi masive de petrol, gaze si alte materii prime, PIB-ul rusilor ar fi de 4-5000$ pe cap de locuitor, adica la nivelul unor tari africane mai "rasarite", gen Namibia sau Angola. Dar, oricum, occidentalii sunt hotarati sa renunte pana in 2040 la automobilele pe benzina sau motorina, iar daca ca gasesc o alternativa si la consumul de gaze naturale, soarta Rusiei e pecetluita. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) Germania are 60 % din electricitate asigurata de centrale nucleare . Dupa ce a avut intentii "ecologiste " , si - a revenit . Italia vrea din nou sa construiasca centrale nucleare , Franta are si ea ... si le extinde , desi toti zic ca nu ! La noi in tara , 50 % deja e din resurse regenerabile , solara si eoliana . Cu inca 2 grupuri ... Ce gaz o mai trebui Europei , pentru chimizare si alte marafeturi , se asigura din Marea Nordului , plus ce va veni lichefiat cu vapoarele . Se lucreaza deja la infrastructura portuara . Multe se vor schimba ... Editat Septembrie 4, 2017 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate