Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atacuri kamikaze cu...Antonov An-2 ?

Postări Recomandate

Exact.

Am inteles ca mult timp norma pt brevet a fost de 7 salturi iar apoi s a redus la 5.

Probabil din lipsa de fonduri,in 2000 pt 5 salturi se incasau peste 2000 lei.

Ce chestie ... uitsem de bani ! De ... batranetile ! 150 lei , din AN - 2 ... 180 lei aeronava de mare viteza ( AN - 24 , 26 ) sau elicopter . 250 lei cu materiale ... sau de noapte , fara ! Lei d' aia albastri , cu Balcescu ... hartia de 100 .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Visul tineretii ... Parafoil - ul . Am aflat , dupa ce am pipait - o , ca se scrie corect Para - Foil ... ma rog , asa scria pe marginea voalurii . Desi denumirea ( grafia ) curenta este tot Parafoil ...

5nkpk8.jpg

Si An -2 ...

xbeej9.jpg

iv9zy9.jpg

1z2na1l.jpg

Lipseste PBE - ul ... Ce s - o fi intamplat cu el ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Intr - adevar ... ma rog , apare la utilitara ... in fine , probabil rezultatul este acelasi . Erau rotite de la un departament la altul ... Este ( a fost ) prima aeronava ( si primul zbor necomercial ) din care am sarit ... Pare ciudat , cele de la utilitara au inmatriculare incepand cu A ... cele de la aviatia sportiva cu P ... sigur au fost transferuri .

https://aviation-safety.net/database/operator/airline.php?var=7481

P .S . - ma voi interesa , pentru rezultat exact ... toate dispar la un moment dat . Chiar si noi , oamenii ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări