Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Înlocuire furtun

lrai

Postări Recomandate

Caut sa înlocuiesc un furtun la mașina de spălat vase Indesit idl42. Cel original e 150 Ron ?!? E un furtun chior de 25mm și cam 19-20cm fără inserție fara nimic, nici macar presiune mare nu are dar e drept că trebuie să reziste la temperatura.

Am atașat o poza.

Dacă aveți ceva idei unde găsesc un furtun compatibil sau magazine secrete cu preturi decente va rog sa postați.

post-197874-0-47905600-1504351655_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lrai

3

• validae

1

• morocanosul

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai asta vreau și eu să adaptez unul, dar nu e de evacuare, e un furtun intern de recirculare a apei calde. Îmi trebuie ceva de cauciuc care sa reziste la temperatura dar mai e o singura problema, cum îl îndoi sa calce cum trebuie?

Link spre comentariu

Incearca si la magazinele de piese auto,diverse furtune,diverse forme folosite la sistemul de racire al autov. sigur gasesti ceva potrivit,unde mai pui ca rezista mult peste limitele de temperatura la care vrei sa-l folosesti ! :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări