spyry Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Salutare meseriasi .Am pe bancul de lucru un tv marca Meister cu sasiu Z50. 190-06 ,procesor TDA9345PS/N3/3/1736, care se manifesta intrun mod ciudat ,desincronizat si pe H si pe V dar numai pe RF, pe AV functioneaza perfect OSD perfect ,AM INTRAT IN MENIUL SERVICE I-AM MODIFICAT PARAMETRII ,dupa un alt tv care este in stre de functionare ,dar fara rezultat .Este posibil sa fie din continutul memoriei vre-o problema?.Sau procesor defect ! deoarece daca il las cu antena pusa dupa o perioada se opreste ceea ce da dovada ca nu face nici identificarea. 1 Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Beko E1 ? Schimba fizic memoria si dumpul, e defect tipic. Daca nu-si revine suspectezi procesorul. Link spre comentariu
spyry Postat Septembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2017 POT MONTA O MEMORIE GOALA [NOUA} ,SAU TREBUIE NEAPARAT SCRISA ,INTREB ACEST LUCRU DEOARECE SOCLUL DE LA INSCRIPTORUL DE MEMORII NU MAI STIU UNDE L-AM PUS PLUS ,DE ASTA POATE GASESC PE LA DVS UN DUMP PROBAT . Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Merge si cu memorie goala la sasiul asta, dar trebuie asteptat s-o initializeze procesorul. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Incercati cu aceste doua dump-uri....Dar totusi s-ar putea sa functioneze cu o memorie noua blank,dar trebuie sa intrati in sm....pentru mici reglaje . BEKO E1 Bun.rar BEKO E1 PROBAT.rar Link spre comentariu
spyry Postat Septembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Domnilor inca o data mii de multumiri pentru ajutorul acordat si pentru profesionalismul de care dati dovada ,am inlocuit memoria cu una noua am asteptat putin pana si-a facut treaba procesorul si BUUM functioneaza perfect. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Schimba si condesatori inainte de stabilizatorul de 3,3 si dupa ca sa functioneze mai mult timp chiar si stabul schimbat , ca altfel va reveni in scurt timp cu acelasi defect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum