Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Meister desincronizat general !

spyry

Postări Recomandate

Salutare meseriasi .Am pe bancul de lucru un tv marca Meister cu sasiu Z50. 190-06 ,procesor TDA9345PS/N3/3/1736, care se manifesta intrun mod ciudat ,desincronizat si pe H si pe V dar numai pe RF, pe AV functioneaza perfect OSD perfect ,AM INTRAT IN MENIUL SERVICE I-AM MODIFICAT PARAMETRII ,dupa un alt tv care este in stre de functionare ,dar fara rezultat .Este posibil sa fie din continutul memoriei vre-o problema?.Sau procesor defect ! deoarece daca il las cu antena pusa dupa o perioada se opreste ceea ce da dovada ca nu face nici identificarea.

1

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spyry

3

• modoran

2

• FLORIN IORDACHE

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

POT MONTA O MEMORIE GOALA [NOUA} ,SAU TREBUIE NEAPARAT SCRISA ,INTREB ACEST LUCRU DEOARECE SOCLUL DE LA INSCRIPTORUL DE MEMORII NU MAI STIU UNDE L-AM PUS PLUS ,DE ASTA POATE GASESC PE LA DVS UN DUMP PROBAT .

Link spre comentariu

Domnilor inca o data mii de multumiri pentru ajutorul acordat si pentru profesionalismul de care dati dovada ,am inlocuit memoria cu una noua am asteptat putin pana si-a facut treaba procesorul si BUUM functioneaza perfect. :aplauze

Link spre comentariu

Schimba si condesatori inainte de stabilizatorul de 3,3 si dupa ca sa functioneze mai mult timp chiar si stabul schimbat , ca altfel va reveni in scurt timp cu acelasi defect

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări