Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertor AV versus RF

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Va salut colegi,am antena de la Orange si nu are iesire RF decat HDMI si RCA,ma intereseaza sa cumpar un aparat(convertor)in care sa introduc semnal AV si sa extrag semnal RF,asta pentru faptul ca cei din comunitatea in care locuiesc au majoritatea cablu tv si nu am cu ce le proba dupa reparatie,va multumesc,iar daca exista asa ceva va rog sa-mi dati un linck catre un magazin de unde sa-l pot cumpara,bineinteles pe PM,pentru ca stim cu totii ca aici pe forum nu este permis.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

4

• gabiz_ro

2

• modoran

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dar decodorul Orange are deja RF OUT, uita-ti-va mai bine.

Daca chiar vreti convertor un exemplu aici:

https://lajumate.ro/convertor-av-rf-113211-1193674.html

Va salut domn MODORAN,nu,nu are,este decodor ultima versiune,este putin mai mare decat un pachet de tigari.si la fel de subtire.

Va salut domn MODORAN,nu,nu are,este decodor ultima versiune,este putin mai mare decat un pachet de tigari.si la fel de subtire.

Ar fi bun dar moduleaza numai in banda FIF eu vreau si UIF.

Link spre comentariu

Un videorecorder dar cele mai noi au doar UIF plus unul mai vechi (poate are si FIF) sau alt aparat cu modulator in FIF cuplate la cablu si gata.

Eu facusem mai demult cu ceva modulatoare recuperate la care erau camere cuplate,semnalul mixat cu cel de la firma de cablu astfel incat pe doua "programe" aveam imagine de la cele doua camere respective.

Sau mai bine faci (cumperi) generator de mira TV cu iesire RF

Link spre comentariu

Un videorecorder dar cele mai noi au doar UIF plus unul mai vechi (poate are si FIF) sau alt aparat cu modulator in FIF cuplate la cablu si gata.

Eu facusem mai demult cu ceva modulatoare recuperate la care erau camere cuplate,semnalul mixat cu cel de la firma de cablu astfel incat pe doua "programe" aveam imagine de la cele doua camere respective.

Sau mai bine faci (cumperi) generator de mira TV cu iesire RF

Mie imi trebuie sa vada omul posturile tv,degeaba incerc eu sa-l aburesc cu o mira tv,omul este suspicios,si pe buna dreptate chiar si eu daca as fi in locul oricui tot la fel as fi,referitor la aparate video nu pot sa tin numarul la cate am dezmembrat pentru a folosi carcasa la construirea de amplificatoare audio,dar cum este vorba aceea:dai doamne romanului mintea de pe urma. :96

Link spre comentariu

Ar fi bun dar moduleaza numai in banda FIF eu vreau si UIF.

Si care-i problema ? Toate convertoarele astea moduleaza pe o frecventa si atat, programele se schimba tot din decodorul Orange. Daca vreti sa testati tunerul clientului abonati-va la reteaua de cablu tv si gata.

Link spre comentariu

Pai si antena satelit si cablu tv,internet,butelie de umplut lunar,apa,gunoi,etc,pana la urma sa ajung sa nu mai am ce manca?ce naiba. :rade:

La atatea taxe si facturi sa ajung sa fac foamea dupa Necherman :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări