steleverzi Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Urat de tot... eu n-am inteles nici in ziua de astazi de ce exista unguri in parlament, udmr sau cum se numeste partidul.....poate ca sunt prost. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 https://www.youtube....iuedtJo&t=1409s Eu zic ca ai spus ce aveai de spus,sau ma rog,ce ai fost in stare sa spui...nu cred ca e cazul sa mai insisti pe Vadim Tudor...nu are nici o legatura cu discutia de fata. Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Urat de tot... eu n-am inteles nici in ziua de astazi de ce exista unguri in parlament, udmr sau cum se numeste partidul.....poate ca sunt prost. https://www.youtube.com/watch?v=HDHMaJi6H6E Link spre comentariu
cristian2009 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 10.000 lei amenda la nivel de hypermarket ? Cred ca banii astia se fac in mai putin de o zi. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Asa o fi,dar sunt sigur ca nu vor mai risca o noua amenda,doar pt a o tine pe tuta aia in servici(cel putin nu unde intra in contact cu clientii).Aici importanta e atitudinea si riposta imediata,nu valoarea sanctiunii,pe care intre noi fie vorba,o stabileste legea. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Fara suparare, dar din anul 1919 nu ati avut timp sa-i dati afara, sa-i trimiteti in tara lor?! Bine va fac, atunci! si-au gasit fraierii! Esti ungur?- poftim in Ungaria! Esti roman? Ramai in Romania! Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Din cate se pare Kaufland deja s-a dezis de comportamentul acelei vanzatoare, au lansat un comunicat in acest sens, probabil va urma si concedierea... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Fara suparare, dar din anul 1919 nu ati avut timp sa-i dati afara, sa-i trimiteti in tara lor?! Bine va fac, atunci! si-au gasit fraierii! Esti ungur?- poftim in Ungaria! Esti roman? Ramai in Romania! Corect,bine punctat,dar spoitori cu limba lor unde sa-i trimitem?presupun ca in India nu? Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Fara suparare, dar din anul 1919 nu ati avut timp sa-i dati afara, sa-i trimiteti in tara lor?! Bine va fac, atunci! si-au gasit fraierii! Esti ungur?- poftim in Ungaria! Esti roman? Ramai in Romania! Pai daca asa ar pune problema toate statele,n-ar mai putea locui si munci nici romanii pe alte meleaguri.E usor sa cazi in extremism,si sa fugaresti in Ungaria familii/indivizi care n-au nici o treaba vis a vis de astfel de comportament.O vreme si Hitler a gandit asa...si ei ca si noi au extremistii lor.Sa nu-i confundam cu restul. Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 (editat) Atunci sa-i dam afara pe toti care nu sunt romani, maghiari, sasi, sarbi, bulgari, italieni, cehi, lipoveni, turci, tatari ...? Cu familiile mixte cum facem? Sa incepem cu Raed Arafat? Pai daca asa ar pune problema toate statele,n-ar mai putea locui si munci nici romanii pe alte meleaguri.E usor sa cazi in extremism,si sa fugaresti in Ungaria familii/indivizi care n-au nici o treaba vis a vis de astfel de comportament.O vreme si Hitler a gandit asa...si ei ca si noi au extremistii lor.Sa nu-i confundam cu restul. Corecta abordarea. Editat Septembrie 1, 2017 de miron1947 Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Pai daca asa ar pune problema toate statele,n-ar mai putea locui si munci nici romanii pe alte meleaguri.E usor sa cazi in extremism,si sa fugaresti in Ungaria familii/indivizi care n-au nici o treaba vis a vis de astfel de comportament.O vreme si Hitler a gandit asa...si ei ca si noi au extremistii lor.Sa nu-i confundam cu restul. Romanii de pe alte meleaguri vorbesc limba acelor meleaguri, nu pretind bazaconii(placute biligve, scoli in limba romana, etc) si nu se baga in Parlamentul tarii respective ca partid etnic. Cand va exista in Parlamentul lor Uniunea Democrata a Romanilor din Canada/USA/UK putem vorbi de reciprocitate. Dar nu cred ca permit aia de acolo asemenea "bomba cu ceas" etnica! Nu fugareste nimeni familii in Ungaria, dar maghiarii din Transilvania care se considera maghiari si urasc romanii sa inteleaga ca au pierdut un razboi in 1918, granita s-a mutat, ghinion de nesansa, deci sa pofteasca in tara pe care o iubesc si unde se simt bine. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Citat din acel link --- OJPC Harghita a avut probleme, pentru că autoritățile locale i-au solicitat să dea jos de pe fațada sediului instituției stema României. ---- Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 (editat) https://maghiaromania.wordpress.com/2011/05/11/sondajsunt-tablite-bilingve-in-ue/ https://www.antena3.ro/actualitate/scandalul-odorheiu-secuiesc-si-micii-de-la-kaufland-ce-se-ascunde-de-fapt-in-spatele-filmuletului-431191.html Editat Septembrie 1, 2017 de miron1947 Link spre comentariu
Freaka666 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Eu, in locul lui faceam un scandal cat china. Chemam opc ul, politie, Tv si dadeam si Kauflandu in judecata. Exact asta trebuia sa se intample, Sa inceapa hypermarketul sa ii impinga in groapa pe aganjatii problema. Iar 10.000 lei pt asemenea acte rasiste/discriminatorii e fix pix la valoarea marketului si cine stie cate asemenea incidente au fost. Trebuia sa ii arda de vreun milion, asa ar lua si ei ceva masuri. Pana la urma este o problema grava, nu? Mergi tu roman si discrimineaza o minoritate:))) Nu e vorba de dat afara minoritatile pt ca si ai nostrii sunt imprastiati prin toata lumea. Dar oriunde mergi trebuie sa te conformezi cu tara respectiva daca nu iti place, du-te acasa. Hai sa cerem drepturi in Rusia, sa vedeti cum nu putem sa ne scoatem chilotii din fund de la ce sut o primim. Prea multe drepturi minoritatilor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Nu fugareste nimeni familii in Ungaria, dar maghiarii din Transilvania care se considera maghiari si urasc romanii sa inteleaga ca au pierdut un razboi in 1918, granita s-a mutat, ghinion de nesansa, deci sa pofteasca in tara pe care o iubesc si unde se simt bine. Aia e altceva...ceea ce am vrut eu sa se inteleaga,e ca nu toti ungurii gandesc la fel.Dupa felul cum te exprimi,pt tine exista doar unguri care trebuie sa plece din tara si atat...nu e chiar asa.Scolile si celelalte favoruri etnice au fost apanajul politicienilor,care au cantat in struna extremistilor din statul vecin,ar fi pacat sa dai vina pe populatie.Maghiarul de rand,isi vede de ale lui,nu are grija separarii teritoriale si alte bazaconii. Link spre comentariu
Postări Recomandate