Faker Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Eu, in locul lui faceam un scandal cat china. Chemam opc ul, politie, Tv si dadeam si Kauflandu in judecata. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Este un caz real deja discutat si rasdiscutat pe retelele de socializare, am spus si pe facebook, spun si aici, nu trebui sa generalizam, este un caz de lipsa grava de bun simt si totodata de aroganta zonala, caz pentru care Kaufland deja a fost amentat de OPC ( parca 10000 de lei ). Sunt de acord cu faptul ca li s-au facut prea multe concesii in numele amaratelor de aliante electorale si deci a catorva puncte procentuale in parlament, prea multe compromisuri au dus la un fenomen care deja a devenit destul de dificil de combatut, practic se cred o tara in tara => o mare tampenie! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Dar poate e facut la misto filmuletul,oricum toti jucam teatru cand este vorba de vreun interes,hai sa fim seriosi,nu degeaba se spune:viata e o scena oameni-s actori. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Treburile astea sunt destul de sensibile...nu cred ca cineva isi permite sa regizeze asa ceva,doar pt a strange vizualizari sau pur si simplu sa se distreze.Fum fara foc nu iese,dar de aici si pana la a generaliza o stare de fapt,e distanta mare.Am mai spus,remediul e simplu,toleranta zero la astfel de manifestari si sigur pe viitor nu vor mai fi nici astea punctuale care mai apar pe ici pe colo. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Toleranță ? Zero . Discriminare pozitivă ? Maximă . Tradițiile , cultură , credință ? Toate sunt diferite față de cele ale românilor majoritari . Viața e grea și pentru ei , deoarece suntem conduși de aceeași politicieni . Eu vreau doar să se gândească de doua ori la un experiment ipotetic : să trăiască din venitul lor , să nu mai fie subvenționați de București minim 3 luni . Atunci să vedeți ce orientare patriotică vor avea parazitii ăștia migratori sau vor migra în masă , ca arabii . Unde ? Unde a înțărcat mutu' iapa . Link spre comentariu
marius75 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 (editat) Stati un pic, ca nu e vorba despre un eveniment izolat, de pilda Dl. Radu Banciu a trait in zona, si are ceva de spus pe subiect. Credeam ca omu' le are doar cu ciclismul, dar se pare ca le stie si pe astea cu secuimea. Subiectul este tratat de la momentul 1min30sec. Le zice bine si despre guvernanti... https://www.youtube.com/watch?v=4S5zi3rqMCM Editat Septembrie 1, 2017 de marius75 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Cred ca daca mai traia . Vadim Tudor (dumnezeu sa-l ierte) daca era prezent acolo sigur ai carpea cateva perechi de palme,avea mare boala pe bozgori. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 In armata am avut primul prieten ungur,era din Cristuru Secuiesc,si chiar am fost prieteni.De la el am invatat intr-o discutie,ca e echivalent sau mai grav cu injuratura de mama,folosirea cuvantului bozgor.Si tot de la el am invatat ca nu are rost sa-l folosesc in nici o imprejurare,pt ca nu face decat sa inflameze o discutie.Si ca tot veni vorba,tot de la el am mancat cea mai buna slana cu hrean.Pana la armata n-am pus gura pe slanina,de nici un fel...o scoteam si din salam cand o gaseam.Aia a lui nu stiu cum era preparata,ca avea cca 5-6 cm grosime,si nici urma de carne,doar slana,dar se topea in gura si o mancai si fara paine. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 (editat) ...Dl. Radu Banciu... Ce-a facut? De cand individul ala e "domn"? Pe bune... Giorgi nu-i un caz regizat, am zis deja mai sus, Kaufland a fost amendat chiar azi pentru acest episod, pentru ca s-a repetat si cu un inspector de la OPC acelasi comportament, respectiv refuzul de a-l servi pe motiv ca vorbeste Romaneste. E o nesimtire grozava, totusi daca apelezi la expresii jignitoare ( "bozgori" ), nu esti mai bun ca ei. Vina o au ai nostrii guvernanti care in cautare disperata de aliante, au fost dispusi la tot felul de compromisuri, adica nu ne pasa decat de locurile in parlament, si asta nu cred ca se va schimba prea curand. Treburile astea sunt destul de sensibile...nu cred ca cineva isi permite sa regizeze asa ceva,doar pt a strange vizualizari sau pur si simplu sa se distreze.Fum fara foc nu iese,dar de aici si pana la a generaliza o stare de fapt,e distanta mare.Am mai spus,remediul e simplu,toleranta zero la astfel de manifestari si sigur pe viitor nu vor mai fi nici astea punctuale care mai apar pe ici pe colo. Like E bine ce zici dar greu de crezut ca s-ar intampla, este nevoie de stii tu ce partid, stii tu pentru ce. http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanctiunea-primita-de-kaufland-odorheiu-secuiesc-ce-au-patit-inspectorii-anpc-cand-au-comandat-in-romana-786671 Editat Septembrie 1, 2017 de marian Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=iEUU0uHX1Kg Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 (editat) Am pus mai sus link care confirma amenda de 10.000 de lei primiza de Kaufland. Giorgi, eu vorbesc, eu aud... Nu asa se rezolva o situatie tensionata, nu prin violenta ( fie ea si verbala ), altfel suntem la fel de nesimtiti precum acea vanzatoare. Vadim avea probleme de comportament, nu poate fi dat ca exemplu. Editat Septembrie 1, 2017 de marian Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Ești cumva suporter al lui soros , ăla cu multiculturalismul fără frontiere ? Nu de alta , dar eu consider că limba română trebuie respectată cu sfințenie în România . . Vadim Tudor respecta valorile tradiționale ale românilor , indiferent de păcatele lui . Tu nu ai păcate ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Dar aici cum este domn Marian?si sa nu uitam ca a fost cel mai mare patriot,eu personal l-am apreciat foarte mult.https://www.youtube.com/watch?v=pWfmefNkf0k&t=1s Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 (editat) Ești cumva suporter al lui soros , ăla cu multiculturalismul fără frontiere ? Sper ca a fost o scapare izolata, si nu manifestarea unei convingeri, altfel "ignore" e inevitabil. Nu ma intereseaza nimic despre Soros, nu imi spune el ce sa gandesc, nu am primit nimic de la el, tot ce stiu despre el este din auzite si din ce am citit. Asa ca nu ma confunda te rog cu altii, nu-s la fel de tolerant. Vadim era un om foarte cult, nimeni n-ar putea contesta asta, tot la fel cum nimeni n-ar putea contesta ca avea unele iesiri intolerabile, adica avea o problema de comportament, care nu poate fi justificata nici de patriotism, nici de cultura generala, nici de educatie, de nimic. Daca esti patriot nu inseamna ca ai dreptul sa-i dai in cap unuia care nu e, pentru orice derapaj exista justitie, exista autoritati ( alea care sunt ), nu ne facem dreptate singuri, ca nu suntem in jungla. Editat Septembrie 1, 2017 de marian Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Dar aici cum este domn Marian?si sa nu uitam ca a fost cel mai mare patriot,eu personal l-am apreciat foarte mult.https://www.youtube.com/watch?v=pWfmefNkf0k&t=1s https://www.youtube.com/watch?v=G3i1iuedtJo&t=1409s Link spre comentariu
Postări Recomandate