hpavictor Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Nu mă miră că nu îți folosești numele propriu drept ID , clonă ce ești ! Oricum UsR se va duce la groapa de gunoi a istoriei ! Link spre comentariu
Vizitator HPA Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Ce ai,frate cu usr asta,ca m-ai inebunit? Ce dracu mai e si asta? Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) Si madam Clotilde ? ... Ca vine , n' asa , saraca ... tuma' din Guadelupe ... si e si inginereasa ! Editat Septembrie 4, 2017 de gauss Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 E vreunul din ăștia de mai sus membru al forumului ? Sau care-i șpilul cu postarea lor aici, că nu mă prind ? Evitați vă rog postările instigatoare, în principal mă adresez userului ,,nou,, HPA. Dacă ți-ai făcut cont nou aici doar pentru postări din astea, nu va ține.... Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 LIKE pentru @validae ! Link spre comentariu
Vizitator HPA Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Sunt multe jigodii încă in libertate ... https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-urmarite Atenție la calitatea umană . Pai a pus victor linkul cu jigodiile in libertate. Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 E vreunul din ăștia de mai sus membru al forumului ? Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Dupa cum observati ..." elforumistii " , inclusiv eu , consuma oriunde si in orice pozitie , in picioare sau pe scaun . Personajele negative sau mai putin negative , sunt colegi de forum . Cine e nasosul ala de langa el? Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Mircea canadianu' ? Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Na, ca m-ai deconspirat . Intre noi fie vorba, as fi preferat sa fiu un pic mai nordic, dar dinspre partea europeana. Canada a fost o conjunctura. Fericita, nu zic nu. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Cine e nasosul ala de langa el? Eu ...cine sa fie . Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Banuiam eu. Dar, s-a vrut un pic de joc de lumini si umbre. Semnatura tipica Victor. Sa fim cu totii sanatosi! Link spre comentariu
Vizitator HPA Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Vai de scullili voastre de electronisti cu care faceti lipituri. Au disparut pozele cu dragii nostri colegi... N-are nimeni o poza cu mine,macar aia de la dosar,daca nu se gaseste ceva mai recent. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Aia de pe petarda forum , unde esti moderator verde ? Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Cine e HPA? Ca sigur nu e HPAVictor. Iar toleram cloniada? Se apropie alta epurare... de cadre? Link spre comentariu
Postări Recomandate