Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

La mișto , despre pseudopolitica și alte glume

Postări Recomandate

Daca ar fi asa cum citim in ultimul articol,ori ingerii erau ff fortosi pt a zbura ori erau doar piele si ..os(pt. a recolta noi ADN) si s-au prabusit de foame...! :qetrwe Prin iadul comunist am fost,ramane sa (mai)vedem cum ne obisnuim cu "paradisul" asta...! Oricum,tot se spune ca suntem un popor...bincuvantat ! :57 Oare??

Link spre comentariu

Sant asa reconfortante site - urile astea ... am si eu destule pe care le " cercetez " , dar n - am avut curajul sa aduc vorba . Ma destind aproape ca telejurnalele de la posturile " de stiri " . Necazul e ca pentru marea masa de consumatori e hrana sufletului ... la unii care se pretind , inclusiv a intelectului . Mai ne miram de partidul Tesla , oculta , enrgia free , tot felul de kestii cu piramide , extraterestrii printre noi , reptilieni si alte cele ... multe mai apar periodic si pe - aici , cand vreun adept neconditionat are vreo revelatie consistenta si durabila , si se simte dator sa - i fericeasca ( cu forta ) si pe cei din jur , ignoranti , opaci si rauvoitori iremediabili . Acum vad ca e iar un puseu cu copii paranormali , manifestari energetice , posesia demonica si alte grozavii . Comentate , explicate si impartasite in fraze cu dezacorduri , cratime lipsa sau abundente , limbaj agramat si alte condimente . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Dupa ce planul initial i-a fost dat peste cap de votul covarsitor al romanilor inteligenti care au descoperit la timp aceste planuri si au votat masiv coalitia PSD+ALDE,

Asta e cea mai tare chestie pe care am auzit-o pina acum! :rade:

Dar cum prostia (de a vota PSD) se plateste, iaca rezultatele se vad: infintarea statului politienesc! A, si scumpirea benzinei, cu tot ce urmeaza de aici! :nerv

Editat de icar
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări