M.Adrian Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Fac o carcasa pentru o mica sonda AF din textolit si as vrea sa stiu daca pot lipi cu ceva placile, fara suruburi. Stiti voi cu ce le pot lipi? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 (editat) Loctite 330 te-ar ajuta dar pretul este cam mare. Editat August 31, 2017 de stefan94stefan Link spre comentariu
miron1947 Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Epoxi https://www.dedeman.ro/ro/adeziv-bison-epoxi-rapid-2x12-ml/p/5000146 Link spre comentariu
M.Adrian Postat August 31, 2017 Autor Partajează Postat August 31, 2017 Incerc cu bison daca nu merge o sa folosesc si loctite pana la urma. Link spre comentariu
validae Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Ar fi o variantă, să folosești textolit placat necorodat, pe care-l tai la dimensiuni și-l cositorești pe interior, în dreptul muchiilor cutiei....Altfel textolitul se lipește bine cu Poxipol sau orice rășină epoxidică binară, după ce freci bine cu șmirghel porțiunile de contact ce trebuiesc lipite. Edit: scrisem inițial Poxilină din greșeală... Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Ar fi o variantă, să folosești textolit placat necorodat, pe care-l tai la dimensiuni și-l cositorești pe interior Doar ca eu aveam textolit normal, placi, nu cablaje, din ala negru maroniu. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 (editat) N - ar trebui blindata ( ecranata ) sonda ? ( carcasa metal ) ... Nu stiu , intreb si eu ... Editat Septembrie 3, 2017 de gauss Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 (editat) Nu-i ceva pretentios sonda asta, un simplu amplificator cu lm386 cu control de volum si gain si circuitul sondei in sine, placuta cu lm386 e bagata intr-o cutie de aluminiu. O sa postez si poze dupa ce o termin. Editat Septembrie 3, 2017 de M.Adrian Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Am inteles . Cred ca era mai avantajos sa proiectati tot intr - o cutie metalica , de la inceput . Se gasesc si metalice ( aluminiu ) , de la tot felul de Calciu etc . Sau intr - o bucata de teava de draperie ... sau mai stiu eu ce . Asta vorbind de corpuri rotunde ... In fine , inteleg ca deja e executata ! Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Ati inteles gresit cred, sonda in sine, e intr-o teava de cupru, eu am facut din textolit cutia cu amplificatorul si difuzorul. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 " Fac o carcasa pentru o mica sonda AF din textolit si as vrea sa stiu daca pot lipi cu ceva placile, fara suruburi. Stiti voi cu ce le pot lipi? " Sigur am inteles gresit ! ... Link spre comentariu
dany_cta Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 (editat) bare de lipici cald, topite bine si curatat textolitul cu nitrodiluant inainte Editat Septembrie 3, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum