FLORIN IORDACHE Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Buna seara !!! Am si eu nevoie de o schema pentru acest laptop : HP NC6320,asa ca cine o are, il rog sa mi-o ofere si mie. Dar poate sa fie schema si de la un Compaq NC6320 pentru ca HP/COMPAQ sunt cam o apa si un pamant. Uitati va adaug si o poza cu ce scrie pe placa de baza a lui... : Multumesc mult !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 30, 2017 Autor Partajează Postat August 30, 2017 (editat) Va salut !!! Va anunt ca am gasit pana la urma schema,schema o gasiti aici : https://elektrotanya.com/hp_compaq_nx6320_quanta_ot1_rev_1a_sch.pdf/download.html Da eu oricum va multumesc pentru vizionarea topicului meu !!! Editat August 30, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
modoran Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Aia e cu NX, dvs initial ati cerut cu NC, sigur e tot aia ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 31, 2017 Autor Partajează Postat August 31, 2017 Placa de baza a laptop-ului in cauza este aceasta de mai jos: Iar aceasta placa de baza merge la urmatoarele modele de laptop-uri : HP Compaq NX6310 NX6320 NC6320... Va multumesc pentru intelegere !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum