surubarila Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Ma indrept catre procesor cu toate problemele...pinul 5 al comutatorului imi sta in 0 tot timpul, ceea ce cred ca nu este in regula....chiar daca actionez AV de pe panou sau telec nu imi comuta nimuc, iesirea AV a procesorului fiind tot timpul in 1 logic. Foarte probabil sa fi fost vreo descarcare fit cand am umblat pe la tub...o sa incerc si ce ati zis , cu toate ca pe iesirea SCART pentru semnal video exista semnal deci va fi si postul.... Salut Catalin ! Am cautat ceva pentru un coleg si am dat peste un sasiu CP330 (nici nu stiam ca-l mai am).Daca ai nevoie de ceva anunta-ma. Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Zi-mi un pret pe privat colegu...te rog.... In legatura cu TV, am bagat iesirea pe SCART si functioneaza perfect...toate comenzile...doar ca am imaginea neagra...lumina si contrastul la maxim.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 comutator inca nu gasesc prin arhiva...mai caut In locul lui KA2186 poti pune TEA2014 Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Il dau dracu...imi cer scuze fata de toata lumea dar nu il mai repar....multumesc tuturor pentru ajutor Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Il dau dracu...imi cer scuze fata de toata lumea dar nu il mai repar....multumesc tuturor pentru ajutor Cer scuze , acum am ajuns acasa , vezi MP. Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Salutare....am la reparat un astfel de sasiu...nu mai deschid alt topic...se pare ca incep sa pice definitiv aceste modele vechi...tv a venit cu trafo linii prajit..l-am schimbat insa am imaginea pe orizontala mai ingusta...sa fie de la trafo? tensiunile sunt bune, condul de pe booster bun , verificat cu ESR...rog un pic de ajutor Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 (editat) cat este u1?normal este 103v. conzii de pe u1 inlocuiti si mai ales cel de booster din pinul 4 trafo linii. ce traf ati pus?sunt cu j si l functie de tub din cate tin minte. Editat Ianuarie 8, 2018 de bobo Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Condul in serie cu bobina de deflexie sau chiar bobina (daca este tubul cu gat ,, subtire '' !! Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 103V, conduld e pe boster repet este bun..o sa schimb acum condul in serie cu deflexia...traful este de pe un alt sasiu identic dar....nu cred sa fie el Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 (editat) conzii de pe alimtare linii?daca au esr mare asa face. sasiul poate fi pt 20 sau 21".cu terminatia L sau J. condul de recuperare masurat cat si crl de cuplaj cu deflexia. se poate sa fie chiar bobina de deflexie linii cu ceva spire in scurt si sa consume mult,dar de regula tv intra imediat in stand by. Editat Ianuarie 8, 2018 de bobo Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Nu-i cumva de pe șasiu de 37? Link spre comentariu
surubarila Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Salut Catalin ! Eu inca mai am sasiul pe care m-ai rugat sa nu-l arunc. Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Se pare ca de la trafo era....cred ca nu se nimereau in terminatii...mai aveam un traf ramas mai de mult...l-am montat si merge perfect...sanatate si scuze de deranj...se pare ca terminatiile conteaza.... Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 O fi fost pentru diagonala mica Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Foarte posibil...sanatate!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum