Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo CP330 - lipsa imagine, OSD prezent

catalin004

Postări Recomandate

Ma indrept catre procesor cu toate problemele...pinul 5 al comutatorului imi sta in 0 tot timpul, ceea ce cred ca nu este in regula....chiar daca actionez AV de pe panou sau telec nu imi comuta nimuc, iesirea AV a procesorului fiind tot timpul in 1 logic. Foarte probabil sa fi fost vreo descarcare fit cand am umblat pe la tub...o sa incerc si ce ati zis , cu toate ca pe iesirea SCART pentru semnal video exista semnal deci va fi si postul....

Salut Catalin ! Am cautat ceva pentru un coleg si am dat peste un sasiu CP330 (nici nu stiam ca-l mai am).Daca ai nevoie de ceva anunta-ma.

Link spre comentariu

Zi-mi un pret pe privat colegu...te rog....

In legatura cu TV, am bagat iesirea pe SCART si functioneaza perfect...toate comenzile...doar ca am imaginea neagra...lumina si contrastul la maxim....

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Salutare....am la reparat un astfel de sasiu...nu mai deschid alt topic...se pare ca incep sa pice definitiv aceste modele vechi...tv a venit cu trafo linii prajit..l-am schimbat insa am imaginea pe orizontala mai ingusta...sa fie de la trafo? tensiunile sunt bune, condul de pe booster bun , verificat cu ESR...rog un pic de ajutor

Link spre comentariu

cat este u1?normal este 103v.

conzii de pe u1 inlocuiti si mai ales cel de booster din pinul 4 trafo linii.

ce traf ati pus?sunt cu j si l functie de tub din cate tin minte.

Editat de bobo
Link spre comentariu

103V, conduld e pe boster repet este bun..o sa schimb acum condul in serie cu deflexia...traful este de pe un alt sasiu identic dar....nu cred sa fie el

Link spre comentariu

conzii de pe alimtare linii?daca au esr mare asa face.

sasiul poate fi pt 20 sau 21".cu terminatia L sau J.

condul de recuperare masurat cat si crl de cuplaj cu deflexia.

se poate sa fie chiar bobina de deflexie linii cu ceva spire in scurt si sa consume mult,dar de regula tv intra imediat in stand by.

Editat de bobo
Link spre comentariu

Se pare ca de la trafo era....cred ca nu se nimereau in terminatii...mai aveam un traf ramas mai de mult...l-am montat si merge perfect...sanatate si scuze de deranj...se pare ca terminatiile conteaza....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări